De beste hunderasene du kan gå for i 2020

Anonim

Stilig kvinne Bichon Frise Dog Svart kjole trinn

Hunder har eksistert i så mange år nå. De bringer glede og vennskap inn i livene våre. Har du følt deg veldig trist og ensom, men på en eller annen måte bleknet det da din dyrebare pelsbaby kom inn i bildet? Våre lodne venner er gode følgesvenner, og de får oss til å føle oss bedre når vi føler oss litt nedfor. Vi kan alle være enige om at hunder kan forandre livet, og hvis du for øyeblikket leter etter en lodden venn, så bare fortsett å lese.

Pelsbarn varierer etter utseende og størrelse, fargen og teksturen på pelsen deres er også forskjellig avhengig av rasen. Alle av oss har våre egne preferanser, og det er alltid en valp der ute som definitivt vil passe vår smak. Sjekk ut denne linken https://www.goodhousekeeping.com/life/pets/news/g3291/best-dog-breeds/. Det er imidlertid ikke så lett å velge når det er så mange valg! For å hjelpe deg med å finne ut hva hjertet ditt virkelig lengter etter, her er noen raser du kan sjekke ut.

Topp 10 mest fantastiske raser

Aidi

Den ble først utviklet i Marokko og er en afrikansk rase. Denne hunden er kjent for å ha en tykk pels og størrelsen er vanligvis middels. Forskning sier at den også ligner en gjeterhund. Aidi-hundene var mest kjent for sitt selskap. Imidlertid ble denne rasen laget for å beskytte husdyr, og det var ikke så vanlig på 1960-tallet.

Hvis du ikke er glad i store pelsbabyer, er denne rasen et flott alternativ for deg. De er veldig aktive, og for ikke å snakke om bare mellomstore.

Woman Park Golden Retriever Dog denimjakke

Golden Retrievere

Dette er en av de mest populære rasene gjennom tidene, og jeg vet at de fleste av oss er kjent med dem. De sies å være flotte familiekjæledyr, og de er veldig vennlige. Golden Retrievere har tolerante holdninger som legger opp til hvorfor de er så gode kjæledyr. I tillegg kan de være arbeidshunder, og de er ganske kjent for sin intelligens. Denne rasen er svært i stand til å spore og er atletisk.

De er middels til store i størrelse og er enkle å trene. Golden retrievere er enkle å komme overens med og er svært beskyttende overfor sine eiere.

Afghansk hund

Denne rasen er klassifisert som en av de unike noensinne. De sies å være eldgamle og elegante. Den afghanske hunden har et eksotisk ansikt ulikt alle andre og har en silkeaktig pels. Forskning sier at de er en av de eldste hunderasene, og rasens opprinnelige navn var "Tazi". Som det står i navnet, er det fra Afghanistan og er faktisk renraset.

Afghanske hunder kan være veldig kjærlige for familien, og de er ikke veldig vennlige mot fremmede. Dessuten tåler de både kaldt og varmt vær. Du kan lære mer om disse pelsbarnene ved hjelp av de beste hunderaseguidene på nettet. Lær beste kjæledyrpraksis så vel som annen informasjon som hvordan enkelte rasenavn varierer avhengig av hvilket land du kommer fra. For å unngå forvirring, gjør din forskning og les bare pålitelige kilder.

Affenpinscher

Rasen anses ofte for å være et godt husdyr. Den er strihåret, balansert og ligner også på en terrier. En intelligent lekehund som ble utviklet for å bli kvitt gnagere i enkelte spesifikke deler av huset. Rasen kommer fra Tyskland og navnet betyr "apelignende terrier". I tillegg beskrives det ofte for å ha et rufsete utseende, men det ser også pent ut på en eller annen måte.

Airedale Terrier hund legger gress

Airedale Terrier

Denne rasen er kjent for å være den største blant alle andre terriere. Den kalles til og med "kongen av terriere". Dessuten er det alles ideelle arbeidshund siden den er i stand til å være atletisk. Airedale terriere er intelligente, selvsikre og utadvendte. Selv om disse hundene er fantastiske kjæledyr, kan de ha mye energi for en dag.

Vanligvis trenger de mye mosjon med tanke på at de er så aktive dyr. Rasen har også en leken strek som de fleste hundeeiere elsker (les mer).

Franske bulldoger

Disse babyene er renrasede og kommer opprinnelig fra England som visstnok var miniatyr bulldoger. De blir referert til som "frenchies" etter at rasen ble fulgt til Frankrike. De er ikke helt den aktive valpen, men de har en stor personlighet. Franskmenn trenger ikke massevis av trening siden, som jeg har nevnt før, de ikke er så aktive. Disse hundene har også store ører som de fleste elsker.

Les mer