Hvordan ta en Instagram-selfie som en supermodell

Anonim

Disse supermodellene vet hvordan de skal ta den perfekte Instagram-selfien, gjør du?

Du må ha spurt deg selv hvordan alle modellene på Instagram banet vei til suksess? Måtene kan være fra promoteringsmetoder som å bruke å kjøpe autentiske følgere på Instagram-tjenester til måten de tar selfiene sine på. Med alle som er så besatt av selfie, er det vanskelig å tro, men det er en kunst å ta den perfekte Instagram-selfien. Tror du oss ikke? Fra Alessandra Ambrosio til Karlie Kloss til Jourdan Dunn, disse supermodellene vet absolutt hvem de skal lage selfien med ett smarttelefonklikk om gangen. Ta en titt på disse modellselfiene nedenfor for de ultimate tipsene om hvordan du samler opp Instagram-følgerne.

ARBEID SPEILET: Den brasilianske modellen Alessandra Ambrosio tar en selfie mens hun blinker med telefondekselet i speilet. Ta det tilbake til dager med MySpace.

FÅ DINE BFF-er: Det er ingenting galt med å dele søkelyset. Ta en selfie med vennene dine som modellene Karlie Kloss og Gigi Hadid gjorde med dette bildet.

ARBEID BAKGRUNNEN: Et privatfly er en fin start som med Adriana Limas selfie, men denne supermodellen beviser at du kan jobbe med bakgrunnen hvor som helst – på stranden, en konsert eller til og med hjemme. Bruk bakgrunnen til din fordel.

BEHOLD DET GLAM: Kendall Jenner fremstår med et morderisk skjønnhetsutseende med røde lepper og subtile kattøye i en av selfiene hennes. Verden trenger å se den fantastiske stilen din!

VIS ET FREDSKILT: Den britiske modellen Jourdan Dunn viser et fredstegn i denne Instagram-selfien. Ingenting galt med å vise litt kjærlighet til følgerne dine.

OMFALD SOLEN: Litt naturlig lys kan virkelig utgjøre hele forskjellen. En mørk og svak selfie er vanskelig å se på og vil sannsynligvis ikke la din naturlige skjønnhet skinne igjennom. Chrissy Teigen viser hvordan du omfavner solen i denne Instagramen.

KAST PÅ NOEN NYANSER: Liker du ikke hvordan du ser ut på en selfie? Ta på deg noen nyanser for det ultimate tilbehørsuttalelsen som Sports Illustrated Swimsuit-modellen Nina Agdal. Bilde via Instagram.

HVIS DU FÅR DET, FREM DET: Det er ingenting i veien med å vise frem badedraktkroppen. Så finn deg et speil som modellen Jasmine Tookes og vis følgerne dine resultatet av hardt arbeid.

Les mer