Cara Delevingne ble valgt som Rimmel London Brand Ambassador

Anonim

Cara Delevingne på MTV Video Music Awards 2015 | Bilde med tillatelse av Rimmel London

Rimmel London har annonsert britisk modell og skuespillerinne Cara Delevingne som sin siste merkeambassadør. Når jeg går inn i den nye rollen, deler Delevingne: "Jeg er beæret over å jobbe med Rimmel. Det er det første sminkemerket jeg ble introdusert for som tenåring. Jeg er en London-jente gjennom og gjennom, og Rimmel fanger og representerer virkelig byens edgy, kosmopolitiske skjønnhetsstiler.» For å feire rollen som merkevareambassadør, vil Delevingne delta på Snapchats første pressekonferanse 15. april 2016. Fans kan sende inn potensielle spørsmål til konferansen ved å bruke hashtaggen #RimmelxCara på sosiale medier.

Diskuterer hvorfor Delevingne er den perfekte merkeambassadøren, Cotys markedssjef for fargekosmetikk Johanna Bussinelli forklarer, "Cara Delevingne er den perfekte legemliggjørelsen av det trendsettende Rimmel-merket og dets edgy, streetwise personlighet. Med hennes dristige, moderne utseende, voldsomme motefølelse og selvsikre holdning til at ekte skjønnhet kommer innenfra, er Cara globalt beundret for sin individualitet og selvuttrykk.» Bussinelli fortsetter, "Hun vil være et kraftig tillegg til merkevaren, inspirere en ny generasjon kvinner og vise frem en annen fasett av det eklektiske London-utseendet."

Rimmel Londons visepresident for global markedsføring Montse Passolas legger til, "Cara Delevingnes slående utseende og unike stilsans betyr at hun er personifiseringen av Rimmel cool. Med sine enorme talenter og fryktløse ånd er hun en sann inspirasjon for unge kvinner overalt. Cara har også en enorm tilstedeværelse på nett og sosiale medier, der Rimmel kan nå ut og snakke med våre kjerneforbrukere. Hun er en ikonisk britisk ambassadør og en fantastisk partner for merkevaren.»

Cara Delevingne for Saint Laurent-kampanjen

Cara Delevingne spiller hovedrollen i Saint Laurent Paris 2016-kampanjen

Selv om Cara Delevingne kan bli tiltrukket av lokket til tinseltown, med hovedrollen i den kommende filmen Suicide Squad, hun har ikke vendt ryggen til modellering. Senest frontet Cara en av Hedi Slimane sin siste Saint Laurent-reklamekampanjer. Den britiske modellen og skuespillerinnen tok på seg looks fra merkets høst-vinter 2016 couture-kolleksjon.

Fotografert av Hedi Slimane, modellerer Cara Delevingne en pels

Les mer