Trener Kampanje høst 2021 Jennifer Lopez

Anonim

Jennifer Lopez spiller hovedrollen i Coach høsten 2021-kampanjen.

En mye etterlengtet kampanje med Jennifer Lopez, Kōki, Jeremy Lin og Michael B. Jordan fra Coach for Fall 2021 har endelig blitt sluppet. Det overordnede temaet denne sesongen sentrerer rundt venner og glede, to velkomne temaer med tanke på den lange pandemien.

Coachs pulserende kampanje for denne høsten, fotografert av Renell Medandro , har som mål å promotere deres nye kolleksjon som inkluderer veskene Hitch Backpack og Tate og Soft Tabby sammen med andre spennende gjenstander.

Jennifer Lopez, et av de største navnene i Amerikas filmindustri, er blant ambassadørene for den nye kolleksjonen og har en vakker rød kjole. Når hun snakker om årets tema, sier hun: "Når jeg er sammen med vennene mine, vet vi ikke alltid hva som vil skje videre. Vi bare henger ut og tar det som det kommer. Bare det å vite at folk er der ute og de gjør ting, det er oppmuntrende – det er optimistisk, og det er spontant.»

Trenerkampanje høsten 2021

Kōki poserer for Coach høsten 2021-kampanje.

En annen kjent figur som støtter kampanjen er modellen og låtskriveren Kōki, fotografert med en enorm hund og et strålende smil. For henne er venner "spesielle mennesker som støtter hverandre."

Coach avduker høsten 2021-kampanje med Michael B. Jordan.

Sanger og skuespillerinne Jennifer Lopez fronter Coach høsten 2021-kampanjen.

Kōki spiller hovedrollen i Coach høsten 2021-kampanjen.

Coach lanserer høsten 2021-kampanje med Jeremy Lin.

Les mer