Ellie Goulding dekker Seventeen, forklarer å være en rollemodell

Anonim

Ellie Goulding på Seventeen Magazine april 2016-forsiden

Den britiske sangeren Ellie Goulding pryder forsiden av Seventeen Magazine fra april 2016, som ble utgitt på kiosker 15. mars. 'On My Mind'-sangeren poserer for Eric Ray Davidson i fargerik look perfekt for våren. På omslaget har hun på seg en denim-topp med glidelås med bøyleøredobber og rotete frisyre.

I intervjuet hennes snakker Ellie om å være en inspirasjon for unge jenter, gå ut med One Directions Niall Horan og mer. "Jeg vil ikke at jenter skal komme opp på min alder og føle at de ikke er pene nok, ikke tynne nok, eller at de ikke er gode nok for noe eller noen," sier hun om å være et forbilde.

Ellie Goulding – Seventeen Magazine april 2016

"Jeg er naturlig medfølende - det er noe jeg virkelig liker med meg selv. Jeg vurderer alltid andre mennesker før meg selv, og jeg tror det er det jeg prøver å gjøre med musikken min. Jeg vil skrive tekster som jenter kan forholde seg til. Jeg er en jente; Jeg vet hvor vanskelig det er... Hvis jenter er noe som meg da jeg var tenåring, så vil jeg at de skal vite at alt kommer til å bli bra.»

Ellie Goulding snakker om å være inspirasjon for unge jenter

Ellie Goulding – Sanremo italienske sangfestival 2016

FEBRUAR 2016: Ellie Goulding opptrer på Sanremo Italian Song's Festival 2016 iført en hvit buksedress med utskjært topp. Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com

I februar 2016 gikk Ellie Goulding på scenen for å opptre på Sanremo Italian Song's Festival i 2016. Sangeren valgte å ha på seg en hvit buksedress med en sexy utskjært topp og elfenbenshæl for å matche. Ellie paret utseendet med en løs hestehalefrisyre.

FEBRUAR 2016: Ellie Goulding opptrer på Sanremo Italian Song's Festival 2016 iført en hvit buksedress med utskjært topp. Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com

Les mer