Eksklusiv H&M Conscious høst 2020-kampanje

Anonim

Zinnia Kumar spiller hovedrollen i H&M Conscious Exclusive høst-vinter 2020-kampanje.

H&M Conscious Exclusives høst-vinter 2020-kolleksjon forvandler avfall til mote. Stoffer er laget av matavfall samt bærekraftig hentet tremasse. Offisielle kampanjebilder stjernemodell og aktivist Zinnia Kumar . Sammen med andre viser bildene kveldsklare utvalg som spenner fra voluminøse topper til voluminøse kjoler og smoking. I tillegg til klær, introduserer H&M også tilbehør med resirkulerte smykker og solbriller. Skoene er laget av vegansk skinn med en stilig silhuett av muldyr og støvler. Se opp for Conscious Exclusive-kolleksjonen 1. desember.

«Jeg er henrykt over å være en del av denne Conscious Exclusive-kampanjen, spesielt ettersom H&M baner vei for at bærekraftige kolleksjoner kan bli bransjenormen. Som forbrukere vil vi ikke lenger trenge å skille mellom mote og bærekraft, da de blir ett og det samme. Som økolog som jobber med mote, fyller dette meg med håp, sier Zinnia.

H&M Conscious Eksklusiv høst/vinter 2020-kampanje

H&M Conscious Exclusives høst-vinter 2020-kolleksjon debuterer 1. desember.

For A/W20 ønsket vi virkelig å være banebrytere – flytte grensene for kreativitet og bærekraftig mote – ved å fokusere på avfall. Som et resultat er delene i denne samlingen laget av virkelig fantastiske materialer produsert av avfall. Når vi jobber med denne typen transformasjon og kan snakke til kundene våre gjennom skjønnhet, håper vi at avfall kan være en del av fremtiden for bærekraftig mote.»

Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M

Modellen og aktivisten Zinnia Kumar fronter H&M Conscious Exclusive høst-vinter 2020-kampanje.

H&M Conscious Exclusive avduker høst-vinter 2020-kampanje.

Resirkulerte og bærekraftige materialer tar fokus i H&M Conscious Exclusive høst-vinter 2020-kolleksjon.

Et bilde fra H&M Conscious Exclusives høst-vinter 2020-kampanje.

Zinnia Kumar poserer for H&M Conscious Exclusive høst-vinter 2020-kampanje.

H&M Conscious Exclusive Lookbook høst/vinter 2020

Les mer