Beste designersolbriller for kvinner

Anonim

Beste designersolbriller for kvinner

Solbriller er en helårs stift som alle bør ha i garderoben. Men lurer du på om de beste designersolbrillene for kvinner for å beskytte øynene dine mot solen? Eller til og med legge til et elegant element til antrekket ditt? Gode nyheter; fra flygere til kattøyne, det er et bredt utvalg av designersolbriller tilgjengelig på markedet som du kan velge fra.

Beste designersolbriller for kvinner

Hvis du vil komme i gang, har vi valgt noen av våre favoritt designersolbriller nedenfor. Enten du leter etter en dramatisk form eller klassisk silhuett, er det mange alternativer.

Aviator solbriller

Aviator-solbriller, som opprinnelig var ment å brukes under hodeplagg, er perfekte for de som ønsker et klassisk utseende med antrekket. De passer til stort sett alt, men enda mer til en kul skinnjakke.

Hvis du leter etter det perfekte settet med fancy aviator-solbriller, anbefaler vi Fendi aviator-brillene i gulltone. De kommer med et elegant tillegg, en Fendi-logo subtilt gravert på linsene.

Celine overdimensjonerte firkantede solbriller i gullfarge $420

Store solbriller

Store og store solbriller er perfekte når du ikke har lyst til å sminke deg. Eller selv om du vil gå til stranden i en heklet coverup. Disse solbrillene er kjent for sine altfor store glass, et godt valg for de som ønsker å gå ut inkognito.

For en myk versjon av overdimensjonerte solbriller, sjekk ut Celines store, firkantede gullfargede solbriller. Laget av gullfarget metall, anbefaler Celine å bruke dem med enten skreddersøm eller denim.

LOEWE Gradient runde solbriller i lys Havana og brune/grå linser $330

Runde solbriller

Kanaliser din indre Elton John med runde solbriller, som er best egnet for ovale og firkantede ansikter. Runde rammer utfyller en rekke ansiktsformer og gir et klassisk utseende. De kan brukes med en sundress eller en elegant bluse og jeans-look.

Vi anbefaler LOEWEs solbriller med gradientglass for de som er ute etter noe elegant, men dristig. Tilgjengelig i tre farger (Light Havana/Brown Grey, Baby Pink/ Gradient Smoke og Shiny Black/Gradient Smoke), disse er også litt overdimensjonerte og vil sikre maksimal beskyttelse mot solen.

Versace 59 mm rektangulære solbriller $251

Rektangulære solbriller

Rektangulære solbriller er utrolig smigrende for de med runde ansikter da de legger til vinkler, og de er også så allsidige.

Når det kommer til rektangulære solbriller, er det ingen som gjør det som Versace. Deres nyeste rektangulære solbriller har logomedaljonger ved stengene, sklisikre neseputer og 100 % UV-beskyttelse. Laget i Italia, kommer disse nyansene også med italiensk håndverk.

Gucci Pink Cat-Eye solbriller $405

Cat Eye solbriller

En retro-inspirert silhuett er flott for de med firkantede ansikter og kan enkelt bringe glamour til enhver look. "Cat-eye"-designet refererer til vinkelen som solbrillene vippes i.

Guccis rosa cat-eye-solbriller er blant de beste cat-eye-solbrillene som er tilgjengelige på markedet. Med brune gradientlinser som holder øynene litt synlige og gjennomsiktige neseputer, vil de være et perfekt tillegg til et monokromt antrekk.

Oppsummert:

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste designersolbrillene for kvinner. Fra Guccis retro-chic cat-eye-stil til Versaces klassiske rektangulære nyanser, det er noe som passer til din personlige stil. Husk å velge riktig ramme for deg selv, ikke den som ser bra ut på modellen, og god shopping!

Les mer