Jourdan Dunn | Brandon Maxwell | Vår / sommer 2018 | Annonsekampanje

Anonim

Jourdan Dunn og sønnen Riley poserer i Brandon Maxwells vår-sommer 2018-kampanje

Det er en familieaffære for Brandon Maxwells vår-sommer 2018-kampanje. Den amerikanske stylisten som ble designer, verver modellen Jourdan Dunn og sønnen hennes Riley Dunn for hans siste annonser. Maxwell går bak objektivet for en serie på tre bilder. Jourdan og Riley har komplementære utseende som spenner fra dyreprint til luksuriøse kveldsklær og skreddersydde blazere. I tillegg til den trykte kampanjen, dukker også moren og sønnen opp i en kortfilm omtalt nedenfor.

Brandon Maxwell vår/sommer 2018-kampanje

Brandon Maxwell henter modellen Jourdan Dunn og sønnen Riley Dunn for vår-sommeren 2018-kampanje

Etter en uke tilbrakt sammen med Jourdan og Riley i Italia; Jessy og jeg dro ut tvunget til å fortelle historien deres. Under en inderlig diskusjon under middagen forklarte hun at det å bli mor som nittenåring mens karrieren tok fart, til slutt førte til en større hensikt med hennes liv og arbeid. Båndet mellom en mor og en sønn er et bånd jeg kjenner godt.
Jeg har ofte sitert mitt nære forhold til min egen mor, de spesielle eventyrene vi hadde sammen, og nettene jeg tilbrakte med å se henne kle seg til formelle begivenheter som gnistrende øyeblikk i min unge fantasi. På mange måter er dette like mye historien om Jourdan og Riley som det er meg og min egen mor. Naturligvis tror hver gutt at moren hans er den vakreste kvinnen i verden, og Riley er absolutt ikke annerledes.»
–Brandon Maxwell

Et bilde fra Brandon Maxwells reklamekampanje våren 2018

Les mer