5 Blonde Bombshells of the Modeling World

Anonim

Hei, Bombshells –Hva skal til for å være den ultimate blonde bomben? Basert på disse modellene krever det mordere utseende, uanstrengt sexappeal og selvfølgelig å være blond. Se vår liste over de fem beste blonde bombeshellene innen modellering fra Candice Swanepoel til Rosie Huntington-Whiteley, disse jentene har lokket i flere dager.

Kate Upton for Accessorize våren 2013-kampanjen

Kate Upton

Alder: 22

Nasjonalitet: amerikansk

Hvorfor hun er en blond bombe: Fra Sports Illustrated til Vogue Italia til Beach Bunny Swimwear, Kate bringer en forførende holdning til alt hun gjør.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel for Victoria's Secret Swim 2014

Alder: 25

Nasjonalitet: Sør-Afrikansk

Hvorfor hun er en blond bombe: Fra Victoria's Secret til Versace-kampanjer, Candice er kjent for sine millioner dollar-utseende.

Edita Vilkeviciute

Edita Vilkeviciute for H&M Lingerie (2013)

Alder: 25

Nasjonalitet: litauisk

Hvorfor hun er en blond bombe: Edita har en av de beste kroppene i bransjen, og det vises i hennes arbeid for Viktor & Rolf, H&M og Mango.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley for V Magazine sommeren 2014

Alder: 27

Nasjonalitet: Engelsk

Hvorfor hun er en blond bombe: Etter å ha jobbet for Victoria's Secret, tok Rosie en periode med å spille for Transformers-serien og fortsatte med å ha sin egen Mark and Spencers undertøy Autograph-linje. En modell med undertøyskolleksjon? Definitivt en bombe!

Nina Agdal

Nina Agdal for Bebe Sommer 2014 Katalog

Alder: 22

Nasjonalitet: dansk

Hvorfor hun er en blond bombe: Nina poserer alltid i badedrakter og dukket også opp på årets Sports Illustrated-forside sammen med Chrissy Teigen og Lily Aldridge. Hun spilte også hovedrollen i en varm Carl's Jr.-reklame. Bombe vekk!

Forsidebilde: Elle/Carter Smith

Les mer