"The Face" Episode 6: Sharon on the Gender Bending Challenge

Anonim

Følgende er en oppsummering av denne ukens "The Face"-episode skrevet av modelldeltakeren Sharon Gallardo. AVSLØRINGS VARSEL . For å lese Sharons tanker om episode fem, klikk her, i tilfelle du gikk glipp av det.

Hei der!!

Bilde: Sharon Gallardo for

Androgyni-episoden er endelig her! Vi var alle veldig nervøse for det siden vi ikke bare måtte bli menn foran kameraet, men vi måtte posere side om side med supermodelltrenerne våre … jeg mener det er ganske skremmende spør du meg. Tiden kom og vi begynte å posere i henhold til historien vår, og la meg fortelle deg at det ikke var lett. Det gir deg et sus av adrenalin å skildre en karakter av det motsatte kjønn. Jeg kan si at jeg likte å jobbe med bakhistorien til karakteren min mest siden jeg ikke hadde spilt på en stund. androgyni

Jeg så meg rundt og skjønte at vi bare var seks, og det ga meg et mini-hjerteinfarkt. Jeg kjente at presset ble mer og mer overveldende. Vi fikk nyheten om at Team Naomi vant, og jeg mener bildene deres var ganske kraftige. Ja, det er en jeg syntes var litt voldelig, men det var det klienten mente fungerte best for deres smak. Jeg likte virkelig de tre bildene våre. Jeg tror vi tok med en realistisk historie og jobbet som et team =).

Det var elimineringstid og vi var veldig triste over at en av oss måtte gå på rommet. Så fant vi ut at det var Khadisha. I dette øyeblikket kunne jeg bare tenke at hun trengte å være tilbake, og vi kunne ikke miste henne. Vi trengte henne virkelig, og hun fortjente å være her mer enn mange mennesker som er her hvis jeg skal være ærlig.

Team Anne V viser frem sin fyrside. Bilde: Oxygen Media

Vi finner ut at Naomi beholdt Amanda... Jeg elsker Amanda, men jeg var ærlig talt ikke så glad for å se henne gå tilbake i stedet for Khadisha. Arggg, å tape føltes forferdelig. Vi har liksom glemt hvordan det føltes siden vi var på rulle.

Vel, la oss håpe vi klarer neste ukes utfordring, slik at vi ikke trenger å bekymre oss for å reise hjem på lag Anne V.

Ønsk oss lykke til, folkens!!

Takk for at du leste

=)

Sørg for å se The Face Wednesdays ved 8/7C på Oxygen.

Følg meg på twitter @sharongallardoc

Instagram-deling

Facebook sharon gallardo

Les mer