«The Face»-deltaker Sharon on Dancing, møter Karen Elson i episode 5

Anonim

Følgende er en oppsummering av denne ukens "The Face"-episode skrevet av modelldeltakeren Sharon Gallardo. AVSLØRINGS VARSEL . For å lese Sharons tanker om episode fire, klikk her, i tilfelle du gikk glipp av det.

Bilde:

Hei der!! =)

Når vi starter denne episoden, er Naomi ned til to jenter, og som du kan forestille deg, liker hun det ikke. Når vi går for å høre hva denne ukens kampanje vil være, minner Nigel oss om at vi er halvveis i konkurransen. Dette hjelper ikke på nervene mine. Jeg kjenner bare trykket blir høyere og høyere.

Anne V, Karen Elson og Team Anne V forbereder seg til utfordringen. Bilde: Tim brown/Oxygen Media

Vi kommer til utfordringsstudioet og de forteller oss at vi lager en viral video for den tyske designeren LIEBESKIND. Og jeg er umiddelbart veldig spent!!! Jeg har allerede så mange ideer vi kan begynne å bruke. I begynnelsen blir det skremmende fordi det er 3 av oss og vi må være enige om hvert trinn slik at vi alle er glade og kan levere personlighet. Takk Gud for at jeg har det beste laget og vi lytter til hverandre og samarbeider.

Mens vi øver får vi Karen Elson innom for å coache oss litt, noe som er til stor hjelp. Heldigvis liker hun retningen vi går, og Anne føler det også. Mens vi fortsetter å jobbe med det, sørger Anne V heldigvis for at vi har en kort og kraftfull koreografi som viser frem vesken på en fantastisk måte, og som vi alle lærte enkelt. Jeg følte at min indre rebell kom ut og vi var bare trygge på det vi gjorde ;).

Sharon på viral videoutfordring. Bilde: Steve Fenn/Oxygen Media

Når jeg så videoen, ville jeg ikke ha endret noe i koreografien vår, den passet bare perfekt med musikken. Nathalie (klienten) likte det veldig godt, og det betydde all verden for meg.

Når vi kommer til loftet kunngjør Nigel at Team Anne nok en gang vinner!! Dette er som jul kombinert med å vinne i lotto! hahahahaha! vet ikke hvordan jeg ellers skal forklare det … og så glemte jeg et øyeblikk at en person skulle til BERLIN. Jeg var så spent og så hører jeg at de valgte meg! Jeg gikk i fullstendig sjokk. Jeg trodde Nigel spilte en syk spøk med meg!

Team Anne V, Sharon (Høyre) før eliminering. Bilde: Tim Brown/Oxygen Media

Vi kan ikke tro vår begeistring, men nå må de andre lagene sette en jente for eliminering og Allison ender opp med å reise hjem. Det er ikke en fin følelse; hun er en flott modell hun har mye potensial, men jeg vet at vi kommer til å holde kontakten og hun kommer til å gjøre det bra i den virkelige verden.

Sørg for å se The Face Wednesdays ved 8/7C på Oxygen.

Følg meg på twitter @sharongallardoc

Instagram-deling

Facebook sharon gallardo

Les mer