Erin Fetherston samarbeider med Nordstrom for Exclusive Bridesmaids Line

Anonim

erin-fetherston-nordstrom-brudepike

Erin Fetherston x Nordstrom Weddings –Bryllup har tradisjonelt alltid handlet om bruden, men nå har brudepiker dagen sin i solen takket være Erin Fetherston . Den amerikanske designeren slår seg sammen med den eksklusive forhandleren Nordstrom for en kolleksjon av delikate hvite kjoler og brudepikekjoler fra hennes Erin by Erin Fetherston-linje og skal lanseres i august, melder WWD. «Å gifte seg og være brud spilte naturlig inn i denne forbindelsen [med Nordstrom],» sa den nylig gifte designeren.

erin-fetherston-nordstrom-brudepike-skisse

"Det er forfriskende å bringe mer av et moteperspektiv til den verden," forklarte Fetherston. "Det er en enkel crossover fordi min egen følsomhet er superfeminin og romantisk, og jeg har en mykere eterisk følsomhet."

I tillegg til hennes nylige satsing på brudepikekjoler, samarbeidet Fetherston nylig med Cosabella-undertøy for en nydelig samling av brudekjærester. Med så mye av hennes nylige arbeid fokusert på brudeverdenen, ser det neste logiske trinnet ut til å være brudekjoler som designeren er enig i: "Brudekjoler ville være en naturlig forlengelse for meg. Jeg designet mitt eget."

Prisene vil variere fra $225-$695. Kolleksjonen vil inneholde 22 forskjellige stiler.

Bilder: WWD

Les mer