5 dristige øredobbertrender å prøve denne sesongen

Anonim

Foto: Innskuddsbilder

Når det gjelder å ha det perfekte antrekket, vet vi alle at smykker er prikken over i-en. Og en måte å virkelig oppgradere utseendet på er ved å bruke det ideelle paret øredobber. Selv om vi alle elsker den klassiske bøyle- eller stud-looken, er det på tide å prøve noe mer dramatisk med disse banebrytende trendene. Enten du ønsker å holde den elegant i perleøredobber eller kanalisere din opprørske side i lenkede stiler, er det mange måter å vise frem fantastiske utseende. Oppdag fem kule øredobbertrender å prøve nedenfor.

Moderne perle øredobber

AU-Rate Quadripearl ørejakker

Perleøreringen forblir en klassisk bærebjelke. Da du var yngre, kan moren din ha gitt deg et par perlestifter. Men la oss være ærlige, de er litt utdaterte. I stedet, hvis du vil oppdatere perleøreringen, bruk en ørejakkestil som de som er laget av AU-Rate. I tillegg kan en perleøredobb i bøyle-stil eller skjell-aksent gjøre ganske utsagnet.

Asymmetriske øredobber

Gratis folk refleksjon asymmetriske øredobber

Hvem sier at øredobbene dine må matche? Enten du har hull i ørene flere ganger, eller bare vil vise frem et dristig utseende, kan asymmetriske øredobber virkelig få antrekket ditt til å skille seg ut. Merker som Isabel Marant, Kate Spade og Alexander McQueen har tatt på seg trenden. Hele ideen med asymmetriske øredobber er at hvert design skal se like ut, men ikke det samme. En endring i lengde eller form kan utgjøre hele forskjellen.

Frynse øredobber

J Crew dusk øredobber

Hvis du vil ha en øredobb som er perfekt for datekveld eller en spesiell begivenhet, er frynsestilen for deg. Disse designene er lekne, men elegante, og passer utmerket med en slank updo og en åpen utringning. Vi elsker juveltoner for denne trenden, men du kan også holde det enkelt med mørke farger som svart eller marine. Dusker i lag eller mer fjærkledde stiler tilbyr en rekke utseende.

Lucite øredobber

BaubleBar Leia Lucite Hoop øredobber

Lucite kan virkelig tilby en unik måte å bære dine favoritt øredobber stiler. Men klar lucite er trenden vi vil se etter denne sesongen. Det er en så enkel måte å legge til et statement-stykke til omtrent ethvert antrekk. Vi anbefaler å bruke denne trenden med en dristig farget topp for virkelig å få den gjennomsiktige looken til å bli pop. Enten du har på deg ringer eller skiveformede øredobber, vil lucite få deg til å se elegant ut denne sesongen.

lenkede øredobber

Zoe Chicco 14 k gull Princess Diamonds kjede øredobber

Hvis du vil vise frem din indre rebell, er en kjede-stil ørering noe for deg. Det er en fin måte å legge til noe uventet til ethvert antrekk. Bruk sammen med en skinnjakke for et biker-øyeblikk, eller legg til en kjedeørering til en flørtende kjole for å øke wow-faktoren. Vi elsker hvordan Zoe Chicco la til diamanter for å bringe litt glamour til trenden.

Les mer