Hvordan kle seg til et bryllup

Anonim

STRANDBRYLLUP: Hold det uformelt i en vakker maxikjole med bohemsk trykk og et par stilige sandaler. REVOLVE Clothing viser at du ikke trenger mye blonder og frills for å se glamorøs ut.

Hva du skal ha på deg til et bryllup

Denne måneden starter bryllupssesongen, noe som betyr at du kan bli invitert til en seremoni eller to før slutten av sommeren. Men hva har du egentlig på deg i et bryllup som gjest? Vanskelig spørsmål. Avhengig av lokalet er det ganske mange måter å kle seg på, men vi gjorde det enkelt med fem forskjellige bryllupslooker som går fra uformelt til formelt på et blunk.

UTENDØRS BRYLLUP: Hvis bryllupet du deltar på tilfeldigvis er utendørs, prøv en mer uformell stil. En høy-lav kjole viser frem bena mens den fortsatt har en semi-formell stemning. Free People har skapt et perfekt utseende for utendørsbryllupet.

FORMELL LOOK: Hvis du skal delta på en mer formell bryllupsseremoni, så hold den klassisk med en lang kjole. Disse lookene fra Elie Saab gir litt moderne glamour med høye splitter og interessante utringninger. Bruk sammen med en stroppet hæl for den ultimate uttalelsen.

CASUAL GLAM: La oss si at du skal i bryllup med en mer avslappet kleskode. Bytt inn de lange faldlinjene for kortere og begynn å eksperimentere med skillelinjer for den perfekte uformelle looken. Topshops lille sorte festkjole kan enkelt gå fra bryllup til nattklubb.

SUT UP: Hvem sa at du må ha på deg en kjole eller et skjørt i et bryllup? Hvis du ser etter et utradisjonelt utseende, er en skreddersydd dress veien å gå. Ta et stikkord fra H&Ms Conscious-linje med firkantede skuldre, slim fit-bukser og en topp med knapper. Gå for en brogue-sko for en maskulin look eller pump for feminin stil.

Les mer