Kan huden din bli bedre med dermaroller-behandling?

Anonim

Foto: Amazon

Hvis du har hørt mye om Dermaroller og dens hudfordeler, lurer du kanskje på om din egen hud kan forbedres med Dermaroller-behandling eller ikke. Svaret avhenger av hvor mye tålmodighet du har. Du skjønner, Dermaroller kan være en utmerket måte å forbedre tilstanden til huden din på, men det krever flere avtaler for å se den fulle effekten av det. Her er noen andre ting du bør vite om hvordan Dermaroller-behandlinger forbedrer hudhelsen.

Dermarollere involverer nåler, men er ikke veldig smertefulle

Det er riktig at en Dermaroller er dekket av nåler, men nålene er ekstremt små. I tillegg til det, forutsatt at du får behandlingen utført på en klinikk, vil legen din bruke et bedøvende middel på behandlingsområdet før de begynner å bruke Dermaroller på huden din. Selv om du bruker et Dermaroller-sett hjemme, kommer de fleste av dem med instruksjoner for å redusere smerte. Likevel, når nåler er involvert er det garantert litt ubehag, så du bør forberede deg på det hvis du vil ha Dermaroller gjort.

Dermaroller er vanligvis gode alternativer til laserbehandling

Når du prøver å bestemme hvilken hudpleieprosedyre du skal ha, kan lasere være øverst på listen, i stedet for Dermarollers. Imidlertid er estetiske hudpleieverktøy som laser noen ganger ikke egnet for bruk på visse typer hud. En grunn til at en kliniker kan anbefale deg å ta laserbehandling er hvis du lider av overflødig hudolje. Årsaken er at lasere kan produsere mye varme, som selvfølgelig kan reagere dårlig med overflødig olje, forårsake brannskader eller blemmer.

Foto: AHAlife

Det fine med Dermaroller-behandling er at det involverer nåler i stedet for fokuserte stråler av lys og varme. Siden det er svært lite varme involvert, kan selv de med fet hud få behandlingen utført på huden. Likevel kan det være situasjoner der klinikeren din fraråder Dermaroller-prosedyrer, men de vil diskutere alt dette med deg under din første konsultasjonsavtale.

Dermaroller kan brukes på de fleste områder av kroppen din

Hvis du finner ut at du er kvalifisert for Dermaroller-behandling, vil du gjerne vite at den kan brukes nesten hvor som helst der lasere kan brukes. Selv om Dermaroller i seg selv er vanligvis bedre egnet til større områder som rygg eller mage. Mindre flekkbehandlinger utføres ofte med et annet formet verktøy, for eksempel en Derma-penn eller Derma-stempel. Men de grunnleggende prinsippene bak behandlingene er fortsatt de samme.

Prøver hjemme versus kliniske dermaroller-behandlinger

En siste ting du bør vite om å forbedre hudhelsen din med Dermaroller-behandling er at det også kan gjøres hjemme. Dermaroller-settene hjemme er imidlertid ikke like pålitelige som klinisk behandling av en profesjonell. Hvis du i det hele tatt har noen bekymringer angående nøyaktighet, brukervennlighet, minimalisering av smerte og ubehag, eller forebygging av hudinfeksjoner på grunn av den punkterte huden, er det bedre å få behandlingen utført av en profesjonell i et sterilt miljø.

Som alle andre medisinske prosedyrer har Dermaroller-avtaler sine fordeler, risikoer og utgifter. Du bør gå gjennom alle disse med hudpleieeksperten din før du forplikter deg til prosedyren. Hvis du bestemmer deg for at det faktisk er behandlingen for deg, kan du se frem til en rekke behandlinger som til slutt vil forbedre huden din.

Les mer