Maddie Ziegler Hunger Magazine 2016 Photoshoot

Anonim

Maddie Ziegler på Hunger Magazine #10 Cover

Danser Maddie Ziegler pryder den 10. utgaven av Hunger Magazine, iført en rutete skjorte. Fotografen David Roemer fanger den 13 år gamle stjernen i Sias musikkvideoer i high fashion looks fra slike som Miu Miu, MSGM og Christian Louboutin stylet av Alison Edmond. Maddie snakker med Hungers Holly Fraser om å forlate reality-tv (hun spiller på "Dance Moms" på Lifetime), takle berømmelse og jobbe med Sia.

I slekt: Rosie Huntington-Whiteley serverer ren glam i sult #10

Maddie går over til skuespill

"Min livslange drøm er å få en hovedrolle i en film, og jeg håper virkelig det skjer en dag."

Maddie om å jobbe med Sia

"Vel, musikkvideoene jeg har laget med Sia er virkelig dype og seriøse, veldig forskjellige fra å være på Dance Moms, og jeg tror definitivt at de har hjulpet meg med min første film, som var mye mer et drama. Videoene lærte meg at jeg bare kan sette meg selv der ute og ikke være redd for å være den gale karakteren jeg får.»

Maddie Ziegler – Hunger Magazine 2016

Maddie Ziegler modellerer en MSGM paljettskjorte og kjole. Foto: Sult / David Roemer

Maddie om å håndtere berømmelse / sosiale medier

"Jeg ser egentlig ikke på Instagram- eller Twitter-kommentarene mine fordi folk sprer rykter og kommer med frekke kommentarer, men for å være ærlig er de åpenbart folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å gjøre narr av folk. Og det har jeg ikke tid til!"

Hunger 10 – 5th Birthday-utgaven – er tilgjengelig i alle gode aviskiosker og bokhandlere fra 21. mars til £6,95 /$14,99 – For å få hele intervjuet sjekk hungertv.com #Hunger10

Maddie Ziegler er fotografert i pels og Drome-skjorte, og spiller hovedrollen i Hunger Magazine. Foto: David Roemer

Danser Maddie Ziegler poserer for Hunger Magazine. Foto: David Roemer

Maddie Ziegler har en dristig frisyre mens hun har på seg et komplett antrekk fra Miu Miu. Foto: David Roemer

Maddie Ziegler - 2016 People's Choice Awards

JANUAR 2016: Maddie Ziegler deltar på People's Choice Awards 2016 iført en Michael Costello-kjole. Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

I januar i år gikk Maddie Ziegler ut for å delta på People's Choice Awards 2016. Den 13 år gamle danseren tok imot en statue for DailyMail.coms Seriously Popular Award. Maddie hadde på seg en printet Michael Costello-kjole, Dior-hæler og en Benedetta Bruzziches clutchveske på arrangementet.

JANUAR 2016: Maddie Ziegler deltar på People's Choice Awards 2016 iført en Michael Costello-kjole. Foto: Jaguar PS / Shutterstock.com

Maddie kan også sees i sin tredje Sia-musikkvideo for sin nye singel, "Cheap Thrills". Danseren har på seg en svart og hvit bob-frisyre når hun lyser opp scenen ved siden av to mannlige dansere. Sjekk ut klippet under!

Les mer