Fifth Harmony bærer flørtende polkaprikkede moter for sytten, snakk om selvtillit

Anonim

Fifth Harmony nærmer seg en gruppeklem mens de poserer for en Seventeen-fotografering.

Jentene i Fifth Harmony kom til fotostudioet for juni/juli 2015-utgaven av magasinet Seventeen. Fotografert av Tom Schirmacher i trendy prikkete stiler, leverer gruppen hverdagsglam. Camila, Ally, Normani, Dinah og Lauren åpner opp for magasinet om å vokse som individer og kvinner, og deler sine egne hangups og inspirerende syn.

Camila Cabello om å finne stemmen hennes

«Da jeg vokste opp, var jeg ekstremt sjenert. Da jeg begynte på en ny skole, visste jeg ikke engang hvem jeg skulle sitte med til lunsj. Jeg gikk rundt i gangene og prøvde å oppføre meg som om jeg hadde et sted å gå. Det føltes som om jeg var usynlig. Å synge har fått meg til å føle at jeg passer inn. Jeg er så mye mer komfortabel med å være meg selv nå.»

Fifth Harmony slitasje moter med prikker.

Ally Brooke om å snakke opp

"Jeg pleide å være veldig redd for å si min mening, enten det var med de andre jentene eller bare om et antrekk jeg ikke likte. Jeg fortsatte å bekymre meg for hva andre ville tenke om meg hvis de ikke var enige. Men jeg lærte at jeg bare skadet meg selv. Jeg lever etter sitatet «Snakk selv om stemmen din rister.»»

Normani Kordei om å holde seg selvsikker

"Det er veldig viktig å se seg selv i speilet og ha en samtale. Fortell deg selv at du er vakker hver eneste dag. Selv om du ikke føler deg så bra i et antrekk, men du liker hvordan håret ditt ser ut, fokuser på det. Den eneste personen som holder deg tilbake er deg.»

Dinah Jane på kroppsbilde

«Alle vet at jeg er den tykke jenta. Jeg pleide å være så trist over det, men som polynesisk er vi naturlig nok tykke bein. Jeg innså at det var som om jeg skammet meg over kulturen min og måtte slutte å ødelegge meg selv.»

Lauren Jauregui On Doing You

"Kvinner får ofte til å føle at de må være en bestemt type jente, men du kan være hva du vil."

Les mer på Seventeen.com.

Les mer