Kampaň Longchamp jeseň 2021

Anonim

Mica Arganaraz hrá hlavnú úlohu v kampani Longchamp jeseň-zima 2021.

Longchamp svojou kampaňou jeseň-zima 2021 vzdáva hold svojim jazdeckým koreňom. V hlavnej úlohe Mica Arganaraz, obrázky odfotografoval Rémi Lamandé sa odohrávajú v meste Paríž. Mica pózuje s koňmi a taškou Roseau v rôznych variáciách. Okrem doplnkov modelka pózuje v safari bunde, elegantných šatách a džínsových partiách.

Dokončuje jej vzhľad, vizážistka Karin Westerland dodáva jej prirodzený vzhľad s vlasmi Odile Gilbertová . Kreatívny režisér Sophie Delafontaine predstavený jazdecký štýl na jeseň, ako to ukazuje krátky film sezóny. Majestátnosť koní sa spája s koženými doplnkami Longchamp.

„Módna prehliadka Longchamp jeseň/zima 2021, natočená v jazdiarni Battesti navrhnutej Gustavom Eiffelom, bola inšpirovaná parížskym pôvodom značky a jazdeckým dedičstvom – napokon bola pomenovaná po najslávnejšom dostihovom závode francúzskeho hlavného mesta. Sezónna reklamná kampaň, ktorá bola natočená okolo show, pokračuje v pocte, pričom hviezdna modelka Mica Arganaraz stelesňuje Longchampovu víziu Parisienne.“

Kampaň Longchamp jeseň/zima 2021

Longchamp odhaľuje kampaň jeseň-zima 2021.

Mica Arganaraz, oblečená v červenom, vedie kampaň Longchamp jeseň-zima 2021.

Čítaj viac