Camilla Christensen Rozhovor: Kampaň G-Star Raw Fall 2015

Anonim

Camilla Christensen pre kampaň G-Star Raw jeseň-zima 2015 od Ellen Von Unwerth

Môžeme exkluzívne odhaliť prvý pohľad na kampaň G-Star RAW jeseň-zima 2015 s Camillou Christensen. Dánska modelka sa opäť stretáva s módnou fotografkou Ellen Von Unwerth pre najnovšie reklamy denimovej značky. Pred 20. výročím svojich džínsov Ellwood v budúcom roku sa G-Star RAW ešte viac zaväzuje k svojmu denimovému konceptu na mieru.

Hlavná dizajnérka G-Star RAW, Rebekka Bach, o jesennej sezóne hovorí: „V tejto nadchádzajúcej sezóne sme sa skutočne zamerali na rozvoj ženskosti našich ikonických džínsov G-Star Elwood. Nielen so štíhlejším tvarom, ale aj s radom bielených bielych praní a svetlej staršej džínsoviny. Budúci rok to bude 20. výročie G-Star Elwood a vyvinieme ešte vzrušujúcejšie nové strihy.“

Camilla Christensen pre kampaň G-Star Raw jeseň-zima 2015 od Ellen Von Unwerth

Pozrite si otázky a odpovede FGR s Camillou nižšie.

Aké je to opäť pracovať s Ellen von Unwerth?

Práca s Ellen je zakaždým ako iná skúsenosť. Ellen založí „vesmír“ podľa toho, akú tému chce. Vždy je tam iná energia a to je úžasné.

Ako by ste opísali svoj osobný štýl?

Povedal by som, že ležérne šik.

Ako ste začali s modelingom?

Na ulici v Dánsku ma zastavil modelingový skaut z agentúry Le Management. Hneď som sa k nim nevrátil, pretože som bol zaneprázdnený tancom. Keď som prestal tancovať, povedal som si, prečo to neskúsiť. A som tu.

Aké to bolo pri natáčaní kampane G-Star RAW?

Set mal veľkú energiu. Celý tím bol veľmi kreatívny a inšpiratívny.

Ako najradšej nosíte svoju džínsovinu?

Páči sa mi chudá. Ukáž môj zadok! Ha ha….

Čítaj viac