Hailey Baldwin hviezdi v ELLE UK, nechce byť nazývaný „Insta modelkou“

Anonim

Hailey Baldwin na obálke ELLE UK z júla 2017

Topmodelka Hailey Baldwin získala titulnú stránku ELLE UK v júli 2017. Fotografoval Gilles Bensimon , Blond kráska pózuje v koženej bunde Coach a šatách s baretom Lock & Co. Hailey, ktorá hrá v sprievodnom módnom fotení, si osvojila nový sezónny look od takých, ako sú Gucci, Stella McCartney a Magda Butrym. Módna redaktorka Anne-Marie Curtisovej oblieka 20-ročnú slečnu do mixu šiat s potlačou, džínsových búnd a elegantných šperkov.

Súvisiace: Hailey Baldwin pózuje vo vzhľade inšpirovanom spodnou bielizňou pre japonský Vogue

Titulný príbeh: Hailey Baldwin Stars v ELLE UK júl 2017

Hailey Baldwin, ktorá pózuje v aute, má na sebe šaty Philosophy di Lorenzo Serafini

Hailey Baldwin o svojej modelingovej kariére

Hailey vo svojom rozhovore hovorí o tom, že nechce byť nazývaná Insta modelkou. "Pracujem na tom, aby som zarobil to, čo mám, a aby som dokázal, že toto je to, čo chcem robiť," hovorí Hailey. Pokračuje: „Chcem byť modelkou. Nemyslím si, že by som bol tam, kde som, keby vo mne ľudia niečo nevideli."

„Všetky svoje modelingové [fotografie] dávam na svoj Instagram, pretože to ukazujem ľuďom. Nie je to o tom, že dostávam zaplatené za modelovanie za veci na Instagrame – samozrejme, niekedy dostávame zaplatené za veci, ktoré robíme pre Instagram a Twitter – ale existuje rad, keď niekoho nazývame Insta modelkou alebo Insta hviezdou.“

Hailey Baldwin má na sebe šaty Gucci a šaty Lindy Farrow

Modelka Hailey Baldwin má na sebe džínsovú bundu Stella McCartney a šaty Magda Butrym

Čítaj viac