Myšlienky súťažiacej „The Face“ Sharon o epizóde 3 s hosťujúcim sudcom Tysonom Beckfordom

Anonim

Nasleduje rekapitulácia včerajšej epizódy „The Face“, ktorú napísala modelka Sharon Gallardo. VÝSTRAHA SPOILER. Ak si chcete prečítať Sharonine myšlienky na druhú epizódu, kliknite sem, ak ste to zmeškali.

Myšlienky súťažiacej „The Face“ Sharon o epizóde 3 s hosťujúcim sudcom Tysonom Beckfordom 70849_1

Ahoj =D

No, dobre, už sme pri epizóde 3 a tlačte na to! Posledná epizóda bola taká stresujúca, takže neviem vysvetliť úľavu, keď vidím Kadishu kráčať späť! Bolo to, akoby sme mohli konečne znova dýchať... ale keď sme sa dali dokopy, Naomi nebola šťastná. Bola len zúrivá kvôli vypadnutiu a bola to najpohodlnejšia situácia, to vám poviem!

Dostávame sa k ďalšej výzve a zisťujeme všetky veci, ktoré si musíme obliecť, čo doslova znemožňuje dýchanie (latexová sukňa, klobúk a korzet)! Teda áno, dobre, takže nestačí, že musíme kráčať po tomto cirque du Soleil experimente s dráhou, ale do mixu pridajte TYSONA BECKFORDA! Ehhhh ok ... už som povedal, že žiadny tlak?

Prichádza čas a nemôžem si pomôcť, ale cítim sa sklamaný, pretože som vo výzve neuspel, ale keď som zistil, že moje dievča Tiana vyhralo, cítil som sa skvele =). Ďalšou zastávkou je tento jedálenský stôl a keď sme zistili, že po ňom musíme chodiť... Ó Bože!!! Všade je jedlo, sklo a všetky tieto kvetinové aranžmány. Bol som vydesený a potom som si uvedomil, že po tých schodoch na tej dráhe je teraz možné všetko.

Sharon chodí v latexe na výzvu Epizódy 3 / Obrázok: Tim Brown/Oxygen Media

Takže sa dostávame do zákulisia, aby sme si ako prvé vybrali šaty Pamella Roland, čo je úžasná výhoda oproti ostatným 2 tímom. Úprimne som milovala šaty, s ktorými som musela chodiť. Som tak nadšený, pretože naozaj vyzeráme úžasne a Anne nám dala nejaké triky. Dá sa povedať, že tím Anne V je pripravený :D.

Keď sa dostanete k druhým šatám, začnete si uvedomovať, že je to v skutočnosti jednoduchšie, než si myslíte, pretože si v hlave vytvoríte mapu, kam ísť. A môžete povedať, že sme všetci vyžarovali viac sebavedomia. Prišiel čas a my, myslím MY, tím ÁNO Anne V vyhráva a ja nemôžem byť šťastnejší! Moje dievčatá a ja sme dnes v bezpečí a dostaneme šaty Pamella Rolland a špeciálnu tašku! Och, je to skvelý pocit vyhrať!

Ideme do izby a môžete vidieť, že sme tak šťastní, že Anne robíme hrdou, ale teraz je pre Anne kritický čas a ona musí poslať domov dievča. Môže to znieť akokoľvek, ale je načase, aby Naomin tím zažil, aké to je nevyhrať.

Sharon kráča po dráhe za výzvou / Obrázok: Tim Brown/Oxygen Media

Kira a Ray sú v tej miestnosti a úprimne mám pocit, že ani jeden z nich si nezaslúži ísť domov. Keď vidím, ako sa Ray vracia, je mi za Kirou samozrejme smutno. Je to taká sila, ale hej, môže to byť ktokoľvek z nás. Som si istý, že Kira je silné dievča a modelka, bude v poriadku a rozhýbe sa v skutočnom svete.

Teraz musí tím Anne V pozbierať sily a tvrdo pracovať, aby vyhrával. Prajeme nám veľa šťastia chlapci!!

Určite sledujte The Face Wednesdays o 10/9C na Oxygen.

Nasledujte ma na twitter @sharongallardoc

Instagram Sharongc

Facebook Sharon Gallardo

Čítaj viac