Prvé svetlo zvestuje druhý príchod Baby Soft Skin

Anonim

Ceramiracle First Light The Serum

Pokiaľ ide o liečbu proti starnutiu, nikdy nemôžete byť príliš mladí na to, aby ste začali. Existuje veľa produktov, ale spoločnosť Ceramiracle, spoločnosť so sídlom v Santa Monice, je na špičke technológie proti starnutiu. Tento rok Ceramiracle uviedla na trh svoju prvú esenciu krásy s názvom FIRST LIGHTTM THE SERUM.

Koncentrát na báze fytoskvalánu má podobnosť s vernix caseosa, hustá a biela voskovitá látka, ktorá pokrýva deti pred narodením. Ak chcete hladkú detskú pokožku, tento produkt je pre vás ideálny. SÉRUM obsahuje > 99 % prírodných zložiek, > 95 % aktívnych zložiek a je obohatené o botanické výťažky z bunkovej kultúry Wakame, semeno bielej lupiny a fytoceramidy.

Ceramiracle FIRST LIGHTTM SÉRUM

Ceramiracle FIRST LIGHTTM SÉRUM

Získanie mladistvého vzhľadu prichádza s ľahkosťou. SÉRUM môže pomôcť omladiť pokožku, urobiť ju pevnejšou a poskytnúť mladší, žiarivý vzhľad. Ako ho teda používate? Môžete to pridať do svojej bežnej starostlivosti o pleť nanesením 3-5 kvapiek po umytí tváre a vmasírovaním do celej pokožky.

Alebo môžete kvapôčky pridať do vášho bežného hydratačného krému pre ďalší účinok. Rovnako, ak hľadáte ešte intenzívnejšiu kúru, naneste si polovicu kvapôčky na celú tvár. Ceramiracle THE SERUM, vyrobené pre každý typ pleti, funguje pre tých, ktorí majú citlivú, suchú a zmiešanú pleť.

Čítaj viac