Space Jam: A New Legacy x Kampaň TOMMY Jeans

Anonim

Christina Nadin hrá v kampani Space Jam: A New Legacy x Tommy Jeans.

TOMMY JEANS sa spojil s Warner Bros. Consumer Products na Space Jam: A New Legacy kapsulová spolupráca. Ikonické postavy Looney Tunes, ktoré miešajú pop kultúru a štýl, zdobia návrhy streetwearu. Oblečenie, rovnako ako obuv, prichádzajú v štýle pre dospelých a deti.

K dispozícii sú mikiny, šortky, čiapky, domáce oblečenie, kombinézy, sandále a tenisky. Šperky z limitovanej edície prichádzajú vo forme nerezových a pozlátených náhrdelníkov, náramkov a hodiniek.

Kampaň, ktorú nafotil Ricky Alvarez funkcie modelu Christina Nadine a hudobník Kailand Morris . Spolupráca The Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS sa spúšťa v USA na tommy.com 24. júna a k maloobchodným partnerom sa dostane od 20. júna.

Space Jam: A New Legacy x Tommy Jeans Campaign

Kailand Morris pózuje pre kampaň Space Jam: A New Legacy X TOMMY JEANS.

„Naša kapsula Space Jam: Nová Legacy X TOMMY JEANS spája chladnú, nervóznu estetiku TOMMY JEANS s bujarým duchom Looney Tunes,“ hovorí Tommy Hilfiger. "S touto jedinečnou kolekciou sme nadšení, že môžeme fanúšikom ponúknuť nezabudnuteľný spôsob, ako osláviť tento úplne nový film a jeho milované ikonické postavy."

Space Jam: A New Legacy x kampaň TOMMY JEANS.

Návrhy zo spolupráce Space Jam: A New Legacy x Tommy Jeans.

Detské vzory z kolekcie Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS.

Dámske vzory z kolekcie Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS.

Pohľad zo spolupráce Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS.

Spolupráca The Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS zasiahne vybraných predajcov od 20. júna.

Čítaj viac