Lacoste, Herve Leger, Prabal Gurung: New York Fashion Week Spring 2015

Anonim

Lacoste

Lacoste fa'atonu fa'afofoga a Felipe Oliveira Baptista va'aiga mo le tautotogo na aofia ai se fa'aputuga fa'aosofia fa'atauva'a e leai se mea e le moni. O pa'i o ta'aloga na fa'aalia ai fo'i le lapopoa o numera teuteu ofutino.

Altuzarra

O se tama'ita'i fa'apitoa o lo'o i ai se fa'alavelave fa'afeusuaiga na avea ma Altuzarra muse mo le tautotogo 2015. Gingham lomitusi, ta'avale ma tatala cardigans na aumaia ai se fa'ailoga o le fitusefulu sitaili i le vaitau fou.

Kerisiano Siriano

Amata i foliga i paʻepaʻe uma, na alu ai le tamaitai Kerisiano Sirano i se malaga o le lanu, lanu ma le voluma mo le tautotogo. I le aotelega, o le tafaoga na matua'i aulelei ma peise tama'ita'i.

Alexander Wang

Na faia e Alexander Wang lana aoina o le tautotogo mo ulu sneaker e ala i le faʻaaogaina o vaega eseese o le seevae seevae e amata mai i manoa i le tasi e fai ma faʻamalosi mo ana taʻaloga taʻaloga ma le lumanaʻi.

Herve Leger saunia e Max Azria

Fa'aosofia e le tama'ita'i samurai, le onna-bugeisha, Herve Leger saunia e Max Azria na aumaia ai se mumu i sasa'e na fa'amaonia ai o se suiga fa'afouina mai fa'aputuga fa'a-amazonia ma fa'ata'avalevale i aso ua tuana'i. O le mea moni, o laei fusi na faia o latou foliga faʻapea foʻi ma lolomi mata.

Jill Stuart

O le fitusefulu ua toe foʻi mai mo le aoina o le tautotogo a Jill Stuart lea na faʻaalia ai laina tauagafau, pito i luga lima lima ma ofuvae avanoa i le taimi e tasi e malolo ma manaia.

Prabal Gurung

O le faatosinaina e lona atunuu moni o Nepal, na ofoina atu ai e Prabal Gurung ni ofu e foliga mai e mafai ona ave i ai le tagata e ofuina i se malaga matagofie i Himalayans. Ostrich teuteu, 3D lolomi ma suti na ofoina atu se taumafataga vaaia mo le tautotogo.

Ralph Rucci

O le tamaitai Ralph Rucci e fiafia i ofu faʻaofuofu, ma o le mea lena e te maua pe a vaʻavaʻai i le faʻaputuga o le tautotogo 2015 o loʻo tumu i foliga matagofie o le ao e aofia ai luga o luga, lolomi ofuvae teuteu ma peleue faʻapipiʻi sans ofutino.

Repeka Teila

Na ave e teine pastel le auala mo le aoina o le tautotogo a Rebecca Taylor lea na foliga mai e faapaleni ai laʻei ultra-feminine faʻatasi ai ma elemene sili atu tamaʻitaʻi e pei o ofuvae faʻafefe ma ofu i fafo.

Tibi

O le fa'ameamea o Amy Smilovic na alu mo se si'osi'omaga to'afilemu ma sina sasa'e i le fa'aputuga o le tautotogo a Tibi lea na fa'aalia ai se pa'u lanu mūmū e mafai ai ona gaugau ma fa'aulu o mamanu.

Faitau atili