Ellen Page Ufiufi Mumu, Faaalia le Fefe i le Sau I fafo o se Gay

Anonim

ellen-page-flare-ata1

Ellen ile FLARE – Ua silia ma le ono tausaga talu ai Ellen Page ua ufiufi se tifiga iila, ma o lea ua maua e le mekasini a Kanata FLARE le tala i le tamaitai fai pese na faia talu ai nei ulutala e ala i lona sau o se tamaitai. E ese mai le talanoa e uiga i lana faʻasalalauga talu ai nei, o loʻo ofuina e Ellen ni teuga fasioti tagata ma ata na pueina e Nino Muñoz. Na fa'apena e Samantha McMillen le fetu "X-Men" i se su'ega a Saint Laurent mo le ata fa'avaa. Va'ai nisi o upusii mai le vaega o lo'o i lalo.

I LE MĀFUAAGA NA FILI AI E ALU IFO:

“O le tele o le taimi na alu ai, o le tele foi lea o se mea na tupu, o se Oi lo’u atua—ou te fia alofa saoloto i se tasi ma savali i le auala ma uu le lima o la’u uo teine.”

ellen-page-flare-ata2

I LE MĀFUAAGA NA TE FA'ATA'U AI E SAU IFO:

"E te manatu o oe o loʻo i ai i se nofoaga o loʻo e na o loʻo ou fiafia ai e faʻataʻitaʻi, e leai ni oʻu faʻafitauli e uiga i le gay, ou te le lagona le ma e uiga i le gay, ae o oe o le mea moni. E te le o malamalama atoatoa i ai. Ou te manatu sa ou lagona lava le fefe i le iloaina e tagata. Sa ou lagona le le mautonu i tagata gay; Na ou lagona le taʻusalaina ona o loʻu le o aʻu lava."

ellen-page-flare-ata3

Ile mafuaaga na ia auai ai i le X-MEN FRANCHISE:

“Sa ou fiafia e iloa le uiga o lena ituaiga o ata tifaga. O le mea ofoofogia e uiga i le X-Men o le, e ui lava i le ogaoga o le tulaga ma le uiga sili ona lauiloa, o le tala e loloto le tagata ma loloto le faagaeetia.

ellen-page-flare-ata4

Ata fa'aaloaloga a FLARE

Faitau atili