Balenciaga Aveina Matou i le Fale Tala Fou Dystopian

Anonim

Balenciaga Summer 2020 Vitio

O se fale taʻutaʻua taʻutaʻua Balenciaga na faʻalauiloaina lana tau mafanafana 2020 faʻatasi ma se vitio e le masani ai. I se tulaga lautele, e le tatau ona avea lenei mea ma se mea e ofo ai, ona o tagata lautele i le lalolagi atoa ua faʻaaogaina lelei i ia galuega faʻapitoa mai le fale mamanu. O lona taʻitaʻi, o le Georgian fashion designer Demna Gvasalia na faʻalauiloaina le faʻasalalauga ma se faasologa o ata ma se vitio apocalyptic. O ata na aofia ai faʻataʻitaʻiga, faʻaofuofu ulu-i-vae i Balenciaga, faʻaalia o ni faipule. O latou, i se auala, sa fai ma sui o le faiga palota.

E toʻatele e fai mai e tatau ona fesoʻotaʻi vavalalata ma le 2020 US presidential elections. E le o le taimi muamua lea ua faalavelave ai Gvasalia i faiga malo tetele. I tua i le 2017, na ia faʻalauiloaina se laina e faʻavae i luga o laʻei faʻapitoa faʻapitoa, lea e foliga tutusa ma le logo faʻaupuga a Bernie Sanders. Ioe, o Balenciaga e alu i lenei mamao ma ana 'feʻau faʻailoga faalilolilo'. O le a le isi mea mo le fale faʻailoga faʻapitoa?

O teuga ma faatufugaga e a'afia ai foi isi pisinisi. O nisi taimi latou te le o soona mau. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le alamanuia potu sola, lea e vave faʻalauteleina i le lalolagi atoa. O le Malo Tele o se tasi o nofoaga fa'alelalolagi o le maketi. O lo'o molimauina nei e Peretania le fa'atupula'ia mata'ina o lisi o ta'aloga sola a Lonetona a'o fa'alauiloa atu ni autu fou fa'aoso i nisi o nofoaga fou. O fa'ailoga e pei o Balenciaga e iai sona a'afiaga tele a'o fa'aosoina e le fa'afouga fa'afouga, e pei lava o le fale fa'atau Falani.

O le vitio mo le Summer 2020 faʻaupuga o se mea e sili atu ona le faʻamoemoeina. E hypnotic ma le matamata e pei o le toaga fai'ai fufulu. O le pu'eina o tala fou ma nisi o tala fou o lo'o pipii i le va o mea moni ma mafaufauga fa'asese. O tusitala, tagata faasalalau, tusitala ma isi tagata uma i totonu o le vitio o loʻo laei i Balenciaga.

O le manatu o le vitio e faʻavae i luga o le gaioiga a se tusiata faʻavae Paris Will Benedict o ia foi na gaosia. E i ai sana faamaumauga o ia galuega, e aofia ai Charlie Rose, o se tusitala lauiloa Amerika e faatalanoa ma le naunautai se tagata ese. Ua faapea mai Benedict: “Ou te taumafai e suʻe mea e sili ona moni, ma o se vaega o lo tatou lalolagi o loo ola moni ai. I le faaiuga, e te le iloa po o fea e te tu ai. Ou te fiafia i lena ituaiga nofoaga le mautu.”

O le vitio o loʻo faʻataʻamilomilo solo i le polokalame o tala fou, faʻasalalau tala malepelepe o le aso. O le tagata muamua na taia le polokalame o le fesili "o fea e alu uma ai le vai?". I lena taimi, ua uma ona iloa e le au maimoa o loʻo i ai se mea e fai si faaletonu ma o le polokalama e le o se faʻasalalauga masani mai lau eria. E le mafai ona tatou malamalama i se tasi o tagata o loo tautala. O latou gutu e tumu i mea uliuli, gaogao ma o leo e le o ni tagata. Ae ui i lea, e tusa ai ma latou, e foliga mai e alu uma vai i totonu o le alavai i Kalefonia, e taʻua o Monticello Dam Morning Glory Spillway.

E le'i leva ona uma le tala o vai, ona ta'u mai lea e le polokalame ua le toe iai se pisi o taavale. O lo’o fa’aalia i ata o ta’avale o lo’o feoa’i i se saoasaoa tele i se fetaulaiga ala e aunoa ma le tu. Fa'atonu paneta ma e mana'omia ni mata tioata. O lenei tala uiga ese, faʻalavelave faʻalavelave na faʻaaogaina e faʻalauiloa ai mata tioata a Balenciaga mai le Summer 2020 collection.

Balenciaga Summer 2020 Vitio

O le isi feʻau taua na i lalo o tala fou "ua toe foʻi tagata savavali". A maeʻa le ulutala, o loʻo faʻaalia i ata se taga palasitika o loʻo sopoia se auala faʻatasi ma tagata savavali. O le vaega mulimuli na ona fai mai "o tala lelei ua oʻo mai".

E faigata ona iloilo uma manatu o Gvasalia i tua o le Summer 2020 campaign video mo Balenciaga. Ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻaaliga i nai masina na muamua atu, na faia manino ai e Gvasalia se faʻamatalaga e uiga i faiga faʻapolokiki faʻaonaponei ma tulafono o laei mo taʻitaʻi maualuga. O le faʻaaliga na faʻatulagaina i totonu o se faletele e foliga tutusa ma le tele o uiga o le EU, e aofia ai le lanu.

O le fale faʻailoga Farani na teu ai mea uiga ese, mataʻutia o ponaivi alafau o se vaega o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. Ua avea i latou ma uiga faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga a Balenciaga ma faʻaaliga iloga.

Faitau atili