Calvin Klein: Tele Feteena'i Ata Fa'ailoga

Anonim

calvin-klein-controversial-ads

O le fuaitau tuai, "faʻatau atu feusuaiga", e le pepelo aemaise lava pe a oʻo mai i faʻasalalauga mai Calvin Klein. Ae o le mea moni, soʻo se taimi e iai feusuaʻiga i faʻasalalauga, e toetoe lava a mautinoa lava le i ai o feeseeseaiga. Muamua amata i Brooke Shields' iconic Calvin Klein Jeans faʻasalalauga i le 1980 lea na manatu e sili atu le faʻafeusuaiga mo lona faʻailoga, ia Kate Moss ma Mark Wahlberg faʻasalalauga faʻasalalau i le 90s, ma faʻasalalauga faʻasalalau mai le 2000s o le a faʻaauau ona faʻasaina; o le fa'ailoga ei ai se tala'aga umi o fa'auoga fe'ese'esea'iga e ala i ona ata fa'afeusua'i ma fa'aleaga. Saili le 10 o faʻasalalauga sili ona finau a Calvin Klein i lalo ifo.

Calvin Klein i le 1980s

I le 1980, na faʻaalia ai Brooke Shields i Calvin Klein Jeans faʻasalalauga faʻasalalauga. Faatasi ai ma le pine: E te fia iloa po o le a le mea e tupu i le va o aʻu ma aʻu Calvins? E leai se mea.

O fa'asalalauga Calvin Klein Underwear mai le 1985 o lo'o fa'aalia ai se fafine ma ni ali'i se to'alua o lo'o taoto i le moega--fa'asino i se ménage à trois.

Calvin Klein i le 1990s

Mark Wahlberg ma Kate Moss fetu i le 1992 CK campaign mai Calvin Klein na pueina e Herb Ritts. O Kate na o le 17-tausaga le matua ma o loʻo faʻaalia e leai se pito i luga, o se ata fefinauai.

O Kate Moss sa i ai i se isi tauvaga finau a Calvin Klein mo la latou manogi 'Obsession' mo alii - na fanaina i le 1993. Na pueina e Mario Sorrenti, e toatele na lagona o faasalalauga na faalauiloa ai le Heroine Chic foliga o le taimi.

Mo le tautoulu-taumalulu 1995, o se faʻasalalauga faʻasalalauga a Calvin Klein na pueina e Steven Meisel na i lalo o le afi ona o le mea na manatu le toʻatele o tagata e faʻalauiloaina.

Calvin Klein i le 2000s

O Eva Mendes na fa'aalia i le fa'aaliga manogi manogi 'Secret Obsession' a Calvin Klein i le 2008. Na fa'asaina le fa'asalalauga mai le televise ona o le fa'aalia tele o le pa'u o Eva.

Calvin Klein's sili ona fefinaua'i fa'aupuga i le gasologa o tausaga

Calvin Klein i le 2010-I le taimi nei

I le 2010, na faʻaalia ai e Lara Stone se faʻasalalauga faʻasalalauga a Calvin Klein lea na faʻaalia ai tamaʻitaʻi faʻaofuofu e tolu na pueina e Mert & Marcus. E toatele na lagona o le ata o loo fautua mai ai sauaga ma le toso teine. Na fa'asa le fa'asalalauga mai fa'asalalauga i Ausetalia.

O le 2011 CK One ad mo Calvin Klein e foliga mai o se mea e le masani ai seia oo ina faailoa mai e tagata e foliga mai e sipelaina le upu, F***. O le laulau e fai le F ma lona u'a fa'atusa i le U ma le CK i le pito. Ata na saunia e Steven Meisel.

I le 2015, na faʻapipiʻi ai e Calvin Klein Justin Bieber mo ana faʻasalalauga Jeans. O lona tino aulelei ma galue malosi e foliga lelei tele e faʻamaoni mo nisi tagata na vave tuʻuaʻia le faʻailoga o le photoshopping Justin e foliga sili atu.

Faitau atili