Le Tu'ufa'atasi o Meaa'e Mata'utia: Tolu Fa'amatalaga Fa'amatalaga e Fa'auma ai La'ei Ta'itasi

Anonim

Fa'ata'ita'iga Matagofie Mea teuteu Itu Itu Laulu Fa'amatalaga Tautaliga

O mea teuteu e le gata o se faʻamaeʻaina o se ofu. Faatasi ai ma fasi mea teuteu saʻo, toetoe lava o soʻo se ofu e mafai ona suia mai le faigofie i le ofoofogia. O nisi o teuga e sau ma alu, ae o loʻo i ai ni vaega e le mafai ona alu ese. O le teu fa'afaigaluegaina i nisi o mea teuteu mata'utia ma matagofie e mafai ona avea ma se tupe fa'aalu e tumau i le olaga atoa.

O le ituaiga o mea teuteu e tumau i le masani e masani lava o le ituaiga e manaʻomia ai le faʻaaluina o sina mea sili atu. Ae ui i lea, o fasi faʻamatalaga ia o le a avea ma se vaega faʻapitoa o le saini a se tamaʻitaʻi ma e masani ona ofuina mo toetoe o soʻo se taimi.

Inisiua mea teuteu e le naʻo mama faʻaipoipo - e mafai ona faʻaoga e puipuia ai le aoina o vaega mai le gaoi, leiloa, faʻaleagaina ma isi faʻalavelave. O le tele o kamupani inisiua e ofoina atu fautuaga i le auala sili e puipuia ai au teuga ma faʻamautinoa pe a tupu se mea e tupu i ai, o le a toe faʻafoʻi atoa oe ma mafai ona suia mea e te fiafia i ai i le faigofie. Lemonade e mafai ona fautua pe fa'afefea ona mautinoa e iai sau fa'aopoopoga fa'apitoa e fa'atulagaina e puipui ai vaega e sili ona e fiafia i ai ma fa'amautinoa e tumau i le olaga atoa.

Omea Auro fa'apipi'i Lariat Coin Star

asoa

O se asoa e sili atu nai lo le fa'aopoopoina o sina feilafi i se ofu. O se asoa lelei e faʻamamafa ma faʻafefe ai foliga ma le ua, e tosina mai ai le mafaufau ma fuafua pe faʻafefea ona faʻafefeteina e le ofu le tino. E tele sitaili eseese o asoa, e amata mai i chokers faigofie e o'o atu i fatuga fa'apipi'i. I le avea ai o se tulafono o lima matua, o le asoa o loʻo ofuina e tatau ona paʻu i se tulaga i luga aʻe o le pito pito i lalo o le ua.

Mo i latou e mana'o i se asoa choker-style ae e mana'o e fa'afetaui a latou teuga ma laina pito i lalo, e mafai ona avea asoa Lariat ma filifiliga sili. O asoa nei e tu'ufa'atasia le sitaili choker masani ma se manoa tu'usa'o e o'o atu i le ua, fa'atasi ai ma se vibe la'ititi e matagofie ma fa'alelei.

O le tele o le paʻu o loʻo faʻaalia i le ua ma le tauau, o le sili atu foi lea ona taua le sailia o le asoa saʻo. O se mea e sili atu ona maaleale e pei o le Lariat o le a faʻamamafaina ai le decolletage, aʻo se asoa sili atu ona mataʻutia e faia ai se faʻamatalaga moni ma faʻaopoopoina se faʻailoga i se ua maualuga i luga poʻo luga aʻe o le ponaivi.

Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'iga Tautaliga Fa'ama'i Matatioata Su'e

Tautaliga

Tautaliga o se isi mea taua taua e mafai ona suia atoatoa se foliga i se taimi vave. O le fesuia'i mai studs to hoops po'o le moe i le chandelier-style drop earrings e mafai ona suia le ofu lava e tasi mai lea aso i lea afiafi i se moli.

A o tautaliga fo'i e fa'apipi'i foliga, o le su'eina o se sitaili fa'afiafia ma fa'atasi ma le asoa filifilia e mafai ona maua ai ni i'uga mata'ina. O le ofuina o lanu po'o sitaili e fa'afeagai ma la'ei i se faiga fa'aopoopo e matua fa'asolo. O tautaliga saʻo e mafai ona fesoasoani e faʻamamafa mata ma alafau e toetoe lava a sili atu nai lo faʻalelei.

Sitaili masani o tautaliga e aofia ai taimane studs, tautaliga pa'u maaleale ma paopao laiti. O le lanu siliva e alu i le toetoe lava o soʻo se teuga ae o le filifili mo le auro paʻepaʻe poʻo le platinum nai lo le sterling e mafai ona avea ma se tupe lelei mo vaega o le a ofuina i lea taimi ma lea taimi.

Taulima Taimane

Taulima

O se taulima poʻo se lua faʻaopoopo i soʻo se teuga o se auala faʻapitoa e faʻaopoopo ai se paʻi patino o sitaili. E oʻo lava i lima uumi, taulima e mafai ona tuʻuina atu se faʻamaeʻaina tulaga ese e sili atu ona manaia mo le tosina atu i le vaega itiiti o le paʻu faʻaalia i le tapulima.

Faatasi ai ma ofu e leai ni fusi poʻo ni fusi spaghetti, o se taulima aulelei e fesoasoani e talepeina le lautele o le paʻu i luga o le faʻaaliga ma faʻamamafa ivi maʻaleʻale o le tapulima. I le isi itu, e mafai ona fa'atusatusa lelei le fa'ailoga chunky ma avea ma fa'amatalaga moni. O lima pupuu ma le tolu-kuata umi lima e mafai ona tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se ituaiga taulima.

E tofu le fafine ma lana lava sitaili ma e mafai ona iloa e le gata i le auala na te filifilia e fai ai laʻei ae faʻapea foʻi i ana mea faʻaoga. O nai mea fa'apitoa o teuga fa'afaigaluega e mafai ona fai pe talepeina so'o se la'ei, fesoasoani i le suiga mai le masani i le aloa'ia i se taimi vave ma avea ma vaega fa'apitoa o se sitaili saini o le a iloa e tagata uma. O le fa'amautinoaina o na vaega e maua ai le filemu o le mafaufau e tusa lava pe maualuga le tupe alu.

Faitau atili