Vivienne Westwood Uati i le Lalolagi Fa'aonaponei Faiga

Anonim

Fa'ata'ita'iga Pa'u Beret Plaid Jacket Oval Sunglasses Silver Watch

Vivienne Westwood Watches ua lauiloa i le lalolagi o faiga i aso nei o nisi o taimi sili ona matagofie i lalo o tala faasolopito. O le igoa Vivienne Westwood, talu mai lona faʻalauiloaina i le amataga o le 80s ua lauiloa ona o ana mamanu mataʻina ma oloa lelei i le fale gaosi oloa. O lo'o galulue pea le 'au i mamanu fou e fa'afetaui i sitaili fa'aonaponei ma fa'afetaui tu'iga a'o fa'ataunu'uina mana'oga a latou tagata fa'atau. O nisi o sitaili sili ona lauiloa i lenei ituaiga e aofia ai Charms, Gold, Dark Dials, ma Brown Straps.

Aisea e te manaʻomia ai se Vivienne Westwood Watch ile 2020

O uati lima sa avea ma meafaigaluega taua i aso ua mavae, sa fa'aogaina e toetoe lava o tagata uma e mafai ona gafatia. I aso nei, ua foliga mai ua leai ni sitaili o matamata ma o le fesili pe tatau pe leai e foliga mai o se finauga talu ai tatou te feoai solo ma a tatou telefoni feaveaʻi ma faigofie ona siaki le mea e fai mai ai le taimi. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o se uati tapulima e sili atu nai lo le siakiina o mea e fai mai ai le taimi, ma o nisi nei o mafuaʻaga e mafua ai:

Vivienne Westwood Rose Auro Silver Watch

1. O Mea Fa'aopoopo Sili

O suʻesuʻega a le Mintel Press Office na maua ai o le kuata (24%) o tagata faʻatau Peretania o loʻo i ai se uati fai mai latou te seasea faʻaaogaina e taʻu ai le taimi, ae ova atu i le kuata (27%) fai mai latou te ofuina se tasi e fai ma mea faʻapitoa, faʻateleina afa (47%) o le 20-24's. O le tele o tupulaga talavou e masani ona latou fiafia i uati mai ituaiga faʻailoga, aua ua avea nei ma mea faʻaoga ae le naʻo se masini e taʻu taimi. O faleoloa e pei o Tic Watches o lo'o fa'atau atu nisi o uati sili ona mata'ina mai igoa iloga e pei ole Vivien Westwood Watches. A'o e mafaufau i mea e sili ona lelei e fa'aopoopo i lau fa'aputuga, e tatau ona e mafaufau e maua ni uati fa'alelei.

2. E Faigofie

O le tele o tagata i aso nei latou te filifilia a latou telefoni i luga o se uati lima pe a fai o le finauga e umia se tasi e faʻavae i le siakiina o mea e fai mai ai le taimi. Ae ui i lea, e ui o telefoni e taʻu atu ia te oe le taimi saʻo, o vaʻaiga lelei e foliga mai e sili atu ona faigofie. O uati Vivienne Westwood e faia i mea e fa'amalieina ai le tapulima. E le gata i lea, faatasi ai ma se matamata, e faigofie ona e tilotilo i lou tapulima mo le taimi e aunoa ma le faʻaaluina o sekone e aumai ai lau telefoni; e sili foi i fonotaga e aloese ai mai mea faalavefau e le manaomia.

Vivienne Westwood Silver Blue Watch

3. Latou te Fa'atinoina le Tufuga

A e ofuina se uati, e te ofuina foi se ata. O uati a Vivienne Westwood e maua'a i se tu masani ma tala fa'asolopito ua leva, ina ia i ai se latou tala i le auala na gaosia ai, e aofia ai mea na fa'aaogaina ma le talatuu na latou mulimuli ai mo le tele o tausaga. Latou te manaʻomia ni tufuga sili ona tomai o loʻo galue ia i latou seia oʻo ina atoatoa. A e ofuina se tasi, e tatau ona e talisapaia le maualuga o le mafaufau na alu i le fatuina o lena vaega o faatufugaga.

4. E Fa'atino

O uati taulima na muai faailoa atu i alii fitafita i le Taua Muamua a le Lalolagi. Sa aoga i lena taimi ma o loo matua aoga lava i le lalolagi i aso nei. O lo'o fa'aaogaina e tagata 'alu i ogasami loloto ma va'alele i luga o le lagi. Latou te tumau foi mo itula uumi, aua latou te manaʻomia sina sapalai eletise e galue ai. E ui lava e taʻu atu e smartphones le taimi, e faʻatapulaʻaina ma e le faʻatuatuaina i taimi uma, aemaise lava i tulaga ogaoga. O uati Vivienne Westwood e sau ma ituaiga fusi eseese e fetaui ma taimi eseese.

Fa'ai'uga

E le tatau ona alu ese le uati lima ma faʻatasi ai ma le faʻaleleia o tekinolosi i aso nei, e mafai ona e faʻatau mai ni mataʻitusi faʻalelei e pei o Vivienne Westwood uati e tumau i le suʻega o le taimi.

Faitau atili