Vitoria's Secret Tease Candy Noir Campaign Madison Beer

Anonim

Madison Beer fetu i Victoria's Secret Tease Candy Noir faatosina manogi.

Tagata pese Madison Beer ua toe foʻi mai e pei o foliga o le faʻasalalauga fou a le Victoria Secret. E aliali mai o ia i ata e fa'alauiloa ai le Tease Candy Noir eau de parfum, lea e aofia ai le autu o le falekalapu. Pueina e Mario Sorrenti , o Madison o loʻo tu i luga o se faʻaaliga o moli uila ma le matagi o loʻo agi i lona lauulu.

O le Stylist Alex White na te fa'aofuina o ia i se ofu uliuli ma se lacey bralette ma se pito i luga. Mo le matagofie, Jawara galue i luga o ona fulufulu matagi ma foliga le lelei na saunia e Diane Kendal. Madison muamua na faʻaalia i le Tease Crème Cloud faʻasalalauga.

O le Tease Candy Noir eau de parfum o lo'o fa'amatalaina o se fugala'au fugala'au ma fa'amatalaga o le fugala'au rasipi, iris e fuga i le po, ma le tonka mafanafana. O le fa'aputuga manogi o lo'o fa'aalia ai le manogi, rollerball, lotion manogi, puao, kulimi o le tino sasa, ma tioata ta'ele.

Vitoria's Secret Tease Candy Noir Eau de Parfum Campaign

O le Victoria's Secret na fa'aalia le Tease Candy Noir eau de parfum campaign.

"Na ou fatuina se ituaiga fou o le 'mafanafana e leai se mamafa' e ala i le faʻaaogaina o fasi gourmand note o Vanilla ma Tonka. A tu'ufa'atasia ma fua fa'ai'ila, o se fusi fe'ilafi."

Matai Fa'amafu, Frank Voelkl

O le pese pese Madison Beer o lo'o fa'aulu i luma le fa'aupuga manogi manogi a Victoria's Secret Tease Candy Noir.

O le Madison Beer o le foliga o le Victoria's Secret Tease Candy Noir eau de parfum campaign.

Victoria's Secret Tease Candy Noir eau de fagu manogi.

Faitau atili