Aisea e tatau ai ona avea le manogi ma se vaega o lou ofu

Anonim

Fa'ata'ita'i Brunette Fagu manogi Lalelei

E fa'afia ona e fai mea manogi? O le to'atele o tagata latou te fa'aagaga mea manogi mo aso po'o aso fa'apitoa, ae e sili atu nai lo se oloa taugata. O loʻo i ai le tele o mea manogi i luga o le maketi e fetaui ma soʻo se tofo ma taimi, ma a faʻaoga lelei, e mafai ona avea le manogi ma vaega taua o le faʻasinomaga o se tagata. A e sauni i le taeao, e te filifilia ofu, lavalava, seevae, teuteuga, ma mea faʻaoga; ae afai e te le filifilia se manogi, o le ofu e leʻi maeʻa. O lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina ai le mafuaʻaga e tatau ai ona avea le manogi ma se vaega o ou teuga-ae le naʻo se meaʻai mai lea taimi i lea taimi.

O manogi e mafai ona faaosofia ai lagona

Matou te faʻafesoʻotaʻi nisi o manogi ma lagona lelei ma manatuaga, ma o le manogi e iai le mana e faʻaosoina ai mea uma e lua. Pe a tatou maua se manogi, e mafai ona ave i tatou i se isi nofoaga poʻo se taimi tatou te lagona ai le fiafia, malosi, malosi, poʻo le filemu.

O lou manogi e avea ma vaega o lou faasinomaga

I le tala faasolopito atoa, o tupu ma masiofo na latou tofia a latou lava manogi tulaga ese e na o latou lava. O se faiga muamua o faʻailoga, ae o loʻo tumau pea le manatu i aso nei. Pe e te mamanuina lau lava manogi pe filifili se faʻailoga, o lau manogi e tuʻufaʻatasia ma lou manogi masani o le tino, shampoo, conditioner, gel taʻele, fasimoli, lotions tino, ma e oʻo lava i le fufulu tagamea e maua ai se manogi uiga ese. O lena manogi e avea ma ou faasinomaga, ma o nisi tagata o le a faʻafesoʻotaʻi oe i se manogi faapitoa e faʻavavau.

Fafine Blonde Sausau Mea manogi

O le manogi e faamatala ai se tala

E vave ona faia e tagata ni faamasinoga e uiga i le tasi ma le isi, ma o se vaega o lena faamasinoga e faia e faavae i le manogi o se tagata. O nisi tagata o le a le manogi tele, ae o isi o le a tuua se lagona tumau. Mo se faʻataʻitaʻiga, Fugalaau Pomu saunia e Viktor ma Rolf e masani ona faamatalaina o se "mataʻutia" ma "faʻatau." Pe le o se mea manaia le manatuaina faapena?

O le manogi e maua ai le fou umi

Matou te taele uma ina ia mautinoa matou te tumau mama ma fou, ae a maeʻa ni nai itula, ua mou atu le manogi o le matou taele poʻo le fasimoli. O le manogi e umi tele, ma e mafai ona e ave lau fagu manogi i totonu o lau ato lima poʻo le taga e toe sasaa pe a manaʻomia.

O le manogi e mafai ona fa'aleleia ai lou lagona

O le manogi e iai le mana e faʻaleleia ai lagona o se tagata, talitonuina, ma e oʻo lava i lo latou faʻaaloalo. A tatou lagona le itiiti ifo nai lo le mea sili tatou te maua, o le tuʻuina o se manogi e te manogi manaia e mafai ona siitia oe i luga ina ia mafai ai ona e faʻaogaina soʻo se mea e lafo atu ia te oe i le aso.

Fa'ata'ita'iga Fa'a'oti o lo'o uuina le fagu manogi manogi

O le manogi e mafai ona fa'afiafia atili ai oe

Pe a tatou sogisogi i se manogi tatou te fiafia i ai i se isi tagata, o le mea moni tatou te latalata atili atu ai ia i latou. O tagata ma manu e masani ona tosina atu i le manogi poʻo pheromones o isi, ma e mafai ona fesoasoani le manogi e faʻaleleia ai lou manaʻoga.

O nisi o manogi e mafai ona maua ai le aromatherapeutic manuia

O mea manogi vegan e faia i mea fa'alenatura ua fa'ateleina ona maua, ma o le tele o lo'o aofia ai manogi ua maua e maua ai le fa'aogaina o mea manogi. O mea manogi o le tau malulu, sitrus nota, ma manogi fuga e mafai ona fesoasoani e malolo ai i tatou i taimi o le atuatuvale; lavender ma jasmine e mafai ona fesoasoani i tagata e momoe; a o le rosemary e mafai ona fesoasoani i tagata ia mataala. Mafaufau i mea uma e fa'afefeteina ai le ea i luga o le maketi ma pe fa'afefea ona fa'atauina mai ia i tatou—o mea manogi e mafai ona fa'aolaina fa'amanuiaga tutusa.

Faitau atili