Cara Delevingne PUMA Pride 2021 Campaign

Anonim

Fa'ailoga a Cara Delevingne i le fa'aupuga ole PUMA Pride Forever Free 2021.

Ua fa'amanatu e Cara Delevingne le fa'alapotopotoga LGBTQIA+ i le fa'asalalauga a le PUMA's Pride 2021. Na fesoasoani le amepasa o ta'aloga i le fa'atulagaina o le Forever Free collection lea e fa'aalia ai, ofu, seevae, ma se ato fa'afani. Na pu'eina ata i fafo, na tu ai Cara ma le fu'a Pride a'o luelue ia fasipepa.

20% o tupe maua mai le aoina o le a fesoasoani e lagolago LGBTQIA + alofa i le lalolagi atoa e ala i le Cara Delevingne Foundation. O le PUMA e ofoina atu mitiafu, pulou, vae, fa'ase'e, ma sneakers e iai fa'ailoga nuanua ma ombre.

“Mo la’u lua fa’atasiga o le Pride ma le PUMA, sa ‘ou mana’o e le gata e fa’amanatu le masina o le Pride ae fa’amamaluina fo’i le malosi o le nu’u, aemaise lava i fa’afitauli tau le soifua maloloina o le mafaufau na feagai ma le LGBTQIA+ community,” o le tala lea a Delevingne.

Fai mai a ia, “Ou te matua fiafia lava i le aafiaga o le a mafai ona tatou maua i mea tau tupe ona o le tautinoga agalelei ua faia e le PUMA i la’u faavae – o loo i ai le tele o faalapotopotoga agavaa o loo ou tulimatai atu e lagolagoina.”

PUMA Pride 2021 Campaign

Tulaga fa'atasi ma le fu'a LBTQIA+, o Cara Delevingne o lo'o fa'asagatau i luma ole PUMA Pride 2021.

Ua fa'ailoa e le PUMA le fa'aupuga Pride 2021 Forever Free.

O fa'ata'ita'iga ma fa'ata'ita'iga o Kara Delevingne o lo'o fa'atautaia le fa'aupuga a le PUMA Pride 2021.

Ua fa'aalia e Cara Delevingne fa'ailoga nuanua fatu mo le fa'aupuga a le PUMA Pride 2021.

Fuafuaga seevae mai le PUMA's Forever Free Pride Collection.

Viole fa'ase'e mai PUMA's Forever Free Pride Collection.

PUMA Forever Free Pride Collection.

Faitau atili