Lupita Nyong'o Vogue Magazine Oketopa 2016 Pu'ega ata

Anonim

Lupita Nyong'o i le Vogue Magazine Oketopa 2016 Fa'avaa

Lupita Nyong’o toe foʻi i ona aʻa i le Oketopa 2016 faavaa o Vogue Magazine. Na pueina e Mario Testino i le nuu o lona aiga i Kenya, o le tamaitai fai pese e ofuina se ofu Chanel ma tautaliga Cara Croninger. Fa'atonu faiga Tone Goodman filifilia nisi o ata sili ona matagofie o le vaitau mo Lupita e ofuina e aofia ai Chloe, Olowu ma 3.1 Phillip Lim.

I lana faatalanoaga, Lupita talanoa e uiga i tulaga lalelei, “O le lagona Europa o le lalelei e aafia uma ai i tatou. Na ou sau i le fale mai le kolisi i le amataga o le lua-afe ma vaai i faasalalauga i luga o le TV ma se teine e le mafai ona maua se galuega. Na te fa'aaogaina lenei oloa. E mama lona pa'u. Na te maua le galuega. O le pule o le paʻu mama o se mea masani e tupu aʻe i Nairobi. O le ta’ua o ‘mamba uliuli.’ O le mu lemu o le iloaina o se isi mea e sili atu nai lo oe.”

Lupita Nyongʻo - Vogue Magazine - Oketopa 2016

Lupita Nyongʻo faʻatasi ma lona tinamatua ile peleue silika ma le sakete Duro Olowu

O le tamaitai fai pese o Lupita Nyong'o e ofuina le ofu 3.1 Phillip Lim ma le Walt Cassidy Studio teuteuga

Ata: Vogue/Mario Testino

Lupita Nyongʻo - Masiofo o Katwe

E le gata i lea o lana tala lata mai o Vogue faavaa, e mafai ona vaaia Lupita Nyongʻo i luga o le matafaioi a Nakku Harriet i le 'Queen of Katwe'. O le ata tifaga o loʻo faʻamatalaina ai le tala i se tama taʻutaʻua Ugandan Phiona Mutesi na avea ma Matai Faʻatonu Faʻatamaʻitaʻi. I le talanoa e uiga i le ata tifaga ma le mekasini, fai mai Lupita, "E i ai ni kata patino na tuʻuina mai ia te aʻu ou te aveina. Ou te manaʻo e fatuina avanoa mo isi tagata lanu aua ua ou manuia i le i ai o se faʻavae e fai ai lena mea. O le mafuaaga lena e taua tele ai Eclipsed ma e oo lava i le Masiofo o Katwe, e suia le tala, ofoina atu se tioata fou i le faasinomaga Aferika.

Masiofo o Katwe ata tifaga

Faitau atili