Fa'ata'ita'iga a Asia: Ta'uta'ua Asia Supermodels

Anonim

Faʻataʻitaʻiga sili Asia

Fa'ata'ita'iga Asia Suia Lafoga - Talu mai le tuai o mea, ua faʻaalia e le faʻailoga i luga o faʻataʻitaʻiga a Asia i Sasaʻe ona o atunuʻu e pei o Saina ua amata ona taʻitaʻia le maketi o le lalolagi. O le eseesega i le faʻataʻitaʻiga ua leva ona avea ma faʻafitauli, ma o le vaʻaia o manatu eseese o le matagofie o se vaaiga faʻafeiloaʻi. Ma e pei ona taʻua e Liu Wen i se faatalanoaga ma Nightline i le 2011, "Ou te lagona ua laʻititi le lalolagi, ma ua faʻateleina le lalolagi mo soʻo se teine."

Fa'ata'ita'iga Ta'uta'ua Asia

O iinei, o loʻo i ai le matou lisi o faʻataʻitaʻiga Asia e iva mai Saina, Iapani ma Korea i Saute o loʻo fesoasoani e suia foliga o teuga ma a latou faʻasalalauga faʻavae ma faʻasalalauga mekasini. Mai le auala o Victoria's Secret i ituaiga tetele e pei o Chanel ma Vogue ufiufi, o nei tamaitai e mautinoa lava na faia se aafiaga. Va'ai le lisi atoa o fa'ata'ita'iga matagofie i lalo.

Liu Wen

Ata: Liu Wen mo Estee Lauder

Nationality: Saina

Tausaga: 31

Ua lauiloa mo: O Liu Wen sa i ai sana galuega mata'utia, ma na muamua ta'uta'ua ina ua fa'aigoaina o ia o le ulua'i failauga Asia mo Estee Lauder. Na faʻaalia foi Liu i faʻasalalauga mo faʻailoga iloga e pei o Tiffany & Co., H&M, Giorgio Armani ma La Perla. Na faia e Liu Wen le tala faasolopito o le uluai faʻataʻitaʻiga Saina e savali i le Victoria's Secret Fashion Show i le 2012. I le 2013, OK! Na fa'aigoaina e Saina ia Liu o le ulua'i fa'ata'ita'iga a Asia. I le 2017, na avea ai o ia ma amepasa Chanel. Faatasi ai ma le sili atu i le 4.6 miliona Instagram mulimuli, o ia o le faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa Asia.

Fei Fei Sun

Fei Fei Sun i luga ole Vogue Saina Aperila 2014 Fa'avaa na saunia e Sharif Hamza

Nationality: Saina

Tausaga: 30

Ua lauiloa mo: Fei Fei Sun na faʻaalia i faʻasalalauga tetele i lana galuega atoa e ala i le tuʻuina atu mo faʻailoga e pei o Dior, Louis Vuitton, Chanel Beauty ma Armani Beauty. O Fei Fei fo'i na fa'afiafiaina le faavaa o mekasini pito i luga e pei ole Vogue China, Vogue US ma Vogue Italia. O lana faavaa o le Vogue Italia na faailogaina ai le taimi muamua na aliali mai ai se faʻataʻitaʻiga o tupuaga Asia i Sasaʻe i luga o se faʻasalalauga solo mo le lomiga. Na faaigoa e Estee Lauder o ia o se failauga i le 2017.

O Fei Fei e le gata ina aulelei ae e mafai ona ta'alo i le tele o foliga pe a o'o mai i le tele o ana pu'ega ata ma foliga o le malae va'alele. E tasi le tilotilo i ana fegalegaleaiga, ma e mafai ona e iloa o ia e fiafia uma ma suia ona foliga. Teuga ma le fa'aeteete i taimi uma, e o'o lava i ona "aso" aso, e toetoe lava a mafai ona e sogisogi i le manogi Christian Dior e fa'apupulaina lona foliga atoatoa.

Fernanda Ly

Fernanda Ly mo Louis Vuitton (2016)

Nationality: Ausetalia (tupuga Saina)

Tausaga: 22

Ua lauiloa mo: Na lauiloa mo lana saini pulu pulu piniki lauulu, Fernanda Ly vave tulaʻi i le taʻutaʻua i le lalolagi faʻataʻitaʻiga. O le aulelei Ausetalia e tupuga mai i Saina na faʻaalia i faʻasalalauga mo ituaiga e pei o Louis Vuitton, Kate Spade, Tiffany & Co. ma Dior. Na fa'apena fo'i e Fernanda le fa'alavalava o fa'alilo fa'alelei e pei o le Teen Vogue, Vogue Japan ma Vogue Australia. Ina ia maua foliga o Fernanda's pastel hair, e te manaʻo e siaki nofoaga e faʻatau atu ai lauulu Vietnamese i le tele o lanu.

O le lauulu o Fernanda Ly e le na o le pau lea o le mea na te iloa. O lenei lalelei Asia-Australian e lauiloa i le tausia o nei mea faʻaonaponei ma faʻataʻalo ma sina mea faʻafefe. Afai o ia o se manogi, na te faʻapipiʻiina se tuʻi sili atu, e mautinoa lava.

Ma a'o ia le toe luluina le pulu pulu piniki lauulu, ua matou vaaia o ia ua alu ese mai le pa'epa'e lanu pa'epa'e i se lanu mūmū malie talu ai nei, ma o le a ia faia foi ni feso'ota'iga moli e fa'amaopoopo ai foliga. O lenei tagata fa'alavelave o se tasi e va'ai i ai e uiga i sitaili patino.

Tao Okamoto

Tao Okamoto i luga ole Vogue Iapani Oketopa 2013 Faʻaaliga

Nationality: Iapani

Tausaga: 33

Ua lauiloa mo: Faʻataʻitaʻiga talu mai le 14 tausaga, na faʻaalia ai Tao Okamoto i faʻasalalauga mo ituaiga e pei o Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Emporio Armani ma Tommy Hilfiger. I le 2013, na ia faia ai lana uluaʻi faʻataʻitaʻiga muamua i le 'The Wolverine' lea na ia faʻaalia ai ma Hugh Jackman. Na ia taalo foi ia Mercy Graves i le 2015's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'. I le 2009, na tulaʻi ai Tao i luga o le faavaa o Vogue Iapani lea na ia maua ai se mataupu atoa na tuʻuina atu ia te ia lava-ma avea ai o ia ma faʻataʻitaʻiga Iapani muamua ma lenei tulaga ese.

Du Juan

Du Juan mo Prestige Magazine saunia e Richard Ramos (2013)

Nationality: Saina

Tausaga: 36

Ua lauiloa mo: I le taimi nei ua lauiloa mo lana gaioiga, na lauiloa Du Juan o le faʻataʻitaʻiga pito i luga Asia e galue i le ogatotonu o 2000s. Na fa'aalia o ia i fa'asalalauga mo kamupani e pei o David Yurman, Giorgio Armani, Louis Vuitton ma Van Cleef & Arpels. I le 2005, na ia faʻaalia ai le Vogue Paris faʻatasi ma Gemma Ward. O lea na fa'ailogaina ai le ulua'i fa'ata'ita'iga a Saina na fa'aalia i le fa'avaa o le Tusi Paia. Na ufiufi foi e Du lomiga faaSaina o Vogue, ELLE ma Harper's Bazaar. I le 2019, na ia faʻaalia i se tauvaga tautotogo-taumafanafana a Miu Miu.

Chiharu Okunugi

Chiharu Okunugi mo Stella McCartney Fall/Winter 2013 Campaign

Nationality: Iapani

Tausaga: 26

Ua lauiloa mo: Talu mai le sainia i le 2011, o Chiharu Okunugi na faʻaalia i faʻasalalauga lanumoana mo faʻailoga e aofia ai Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Dior ma Chanel. Na ia fa'ailogaina i faavaa o mekasini e pei o Vogue Iapani, Narcisse, L'Officiel Singapore ma Glass Magazine.

Ming Xi

Na savali Ming Xi i le 2016 Victoria's Secret Fashion Show. Ata: fashionstock / Ata Teuteu

Nationality: Saina

Tausaga: 30

Ua lauiloa mo: O Ming Xi sa i ai se galuega mata'ina talu mai lona oso i le vaaiga i le 2009. O le ata Asia na savalia le Victoria's Secret Fashion Show mai le 2013 i le 2018. Na fiafia foi Ming i faasalalauga mo igoa e pei o Kate Spade, La Perla ma H&M. O le lalelei vae na fa'alelei i faavaa o mekasini e pei o Vogue China, Vogue Rusia ma ELLE Rusia.

Sui He

Sui He mo Neiman Marcus Resort 2013 Catalog

Nationality: Saina

Tausaga: 29

Ua lauiloa mo: Sui Na vave fa'alauiloa atu i luma o fa'asalalauga mo igoa ta'uta'ua e pei o Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, H&M ma Ralph Lauren. Na ia fa'ailogaina fo'i le faavaa o le W Magazine, Vogue China, Harper's Bazaar China ma i-D. Na savali Sui i le Victoria's Secret Fashion Show mai le 2011 i le 2018, ma avea ai o ia ma se tasi o na o Asia faʻataʻitaʻiga e iai lena tulaga ese.

Soo Joo Park

Soo Joo Park i Vs. Mekasini Spring/Summer 2014 Fa'avaa

Nationality: Kolea

Tausaga: 33

Ua lauiloa mo: Soo Joo Park ua tula'i mai fa'asalalauga fa'asalalauga mo fa'ailoga ta'uta'ua e aofia ai Chanel, MAC Cosmetics, Tom Ford ma DKNY. O ana la'ei lanu enaena platinum saini na fesoasoani e fa'aoso lana galuega i se maualuga maualuga atu. I le 2014, na avea ai Soo Joo ma fa'ata'ita'iga muamua a L'Oreal Paris i Asia-Amerika. O lana lisi o fa'avaa e aofia ai fa'amatalaga e pei o Vogue Korea, FASHION Canada ma ELLE Korea.

Faitau atili