Smartwatches i aso nei

Anonim

Ata: Pixabay

O le o'o mai o smartwatches i le maketi e le'i fa'ailoaina ai so'o se fa'alavelave mo le maketi va'aiga so'o se lautele ae e manino lava na tu'ufa'atasia ai se faiga fou i le va'aiga. O le au mamanu o le Apple Watch na faʻamamafa e uiga i le tulaga lelei na latou ausia ma le ituaiga o tuʻufaʻatasiga o tekinolosi ma mea faʻalelei na latou ausia e ala ia latou oloa.

E ui e leai se le mautonu e uiga ia latou tagi, o le apili masani a Suiselani uati e leʻi mou ese lava ma faʻaauau pea le malosi e pei o taimi uma. O le fa'asolo atu i luma tonu o le su'esu'ega o le uati atamai i Suiselani, na matou maua ai le Swatch, o se uati atamai fa'atasi ai ma fa'alelei fa'alelei o uati masani a Suiselani.

Matamata Swatch Sistem51

Se Swatch fou: Sistem51

Swatch na faʻaalia se faʻataʻitaʻiga fou i le tausaga talu ai e taʻua o Sistem51 lea e foliga mai o se elemene faʻapitoa nai lo na o se faʻamatalaga faʻamatalaga. E le pei o le tele o isi uati i le laina a le Swatch pe afai o oloa Sistem51 o se mea faʻainisinia lea nai lo le faʻaaogaina o se maa e pei o quartz uati e maua ai le malosi mai le gaioiga o le tapulima lava ia. E le taumateina o se oloa fou lea i luga o le tele o tala ma tuʻuina atu se pusa faʻatauvaʻa malosi o tau i mea uma e taʻua o matai mataʻutia mataʻutia e aofia ai ma Apple. E tusa ai ma le faʻatau oloa lauiloa a Peretania Ticwatch, o le mea sili e uiga ia Swatch o lona tau e le mafaatusalia e naʻo le $ 150. O le mea moni, o le tau e foliga mai e le talitonuina mo soʻo se mataʻina Suiselani matamata mataʻitusi pe faʻatasi ai ma le masini faʻatulagaina taimi muamua poʻo ni foliga atamai.

O le a le tele o le System51 o loʻo faʻafouina?

A'o fa'alogoina le pisapisao uma i le Swatch System51 fou, o le fesili o lo'o fa'aauau pea ona fa'alogoina o tatou mafaufau o ana tekonolosi e le'i iai muamua. O le uati e 51 vaega uma e nafa ma le igoa o lenei uati lumanaʻi. E ui lava o soʻo se vaʻaiga faʻainisinia masani e aofia ai le 100 i le 300 vaega poʻo nisi taimi e sili atu, Swatch System51 na faia se faʻalavelave laʻititi auala e uiga i le numera o vaega.

O le isi fa'afouga tele na fa'amalosia ai le Swatch o le auala tulaga ese lea o lo'o galue ai le elemene o le taimi i totonu o lenei uati. Nai lo le fa'aogaina o se mea fa'ainisinia e ala i le oscillating e fa'atumauina ai le taimi i va'aiga uma, i le Swatch laser e fa'atonu le fa'aoso e fa'atumauina le taimi. O le taimi lava e amata ai e le laser le sola ese o le uati e tapunia e faavavau. O lona uiga o le Swatch ua faia i se tekinolosi e leai se avanoa mo le toe faʻaleleia o faʻatau. E le masalomia, o le System51 e ofoina atu le tele o tausaga o le ola ma o lenei mea e faʻataugofie ai e tusa ai ma le tau o tupe.

E fa'afefea ona galue ma umi atu nai lo le masani?

E manaʻomia e se tasi le iloa o nai vaega faʻavae e malamalama ai pe faʻafefea ona galue le Swatch e le faʻalavelave mo se umi umi ma faʻatumauina le umi e le mafaatusalia. O lo'o fa'amaualuga e le Sistem51 se fa'asologa o vaega e aofia ai vaega e lima e fa'afale uma ai vaega fa'atino uma o le va'aiga. O le mea pito sili ona taua, o nei vaega uma e mafai ai ona fa'agaoioia vaega e fa'apipi'i fa'atasi ma na'o le sikulima e tasi. I se isi itu, o le tele o isi uati e faʻaaogaina pe a ma le 30 sikulima pe sili atu. O le fa'aaogaina o le Swatch e tasi e fa'aitiitia ai le fete'ena'iga o vaega i se tulaga maualalo ma e fesoasoani lea i le fa'aleleia atili o le umi o le uati.

O le tekonolosi fou na faʻaaogaina e Swatch e mafai ai e le Sistem51 ona tamoe mo le umi o le 90 itula ma naʻo le tasi le viliina. I le avea ai o se matamata ma le tele o tekinolosi e leʻi faia muamua, na ausia ai e Swatch le tele o mea, ma e le o se mea e ofo ai i le mea moni e faapea, mo mea fou uma i le mamanu ma vaega, na faʻaaogaina e le au gaosi Swatch se pateni fou e 17.

O le Swatch e tutusa lelei le faʻamafanafanaga i le mamanu

Ae a uma mea uma, e mafai ona e fai atu o le uati o se tapulima foi lea e tutusa le manaʻomia mo teuga. O le mea tonu lava lea e le mafai ai ona vave ta'uta'ua mea ua ta'ua o smartwatches ona e va'ai tagata i latou e pei o masini ae fa'aitiitia e pei o uati moni i ta'aloga i taimi uma. I lenei tulaga, o le mamanu a Swatch e leai se avanoa mo faitioga. O le Swatch Sistem51 e ofoina atu se fa'alelei fa'alelei e fetaui lelei mo se la'ei tapulima mo le Generation Y fa'alelei e va'ava'ai i taimi uma mo se auala tulaga ese ma fou e pu'e ai le mafaufau.

Na atiaʻe i tua i le 1980s, Swatch ua oʻo mai i se auala umi o se faʻailoga uati ma le lalolagi atoa. O le Swatch fa'atasi ai ma ana tekonolosi fa'anatura ma le fa'afouga fou na aumaia ai se mānava fou o le toomaga i le fo'ia o le fa'alavelave i le fale mata'aga mata'aga Suiselani i lena vaitau. Suiselani ua lauiloa o le lalolagi e sili ona lauiloa mo uati mamanu o ituaiga uma na matua pa'ū i tua atu o tagata gaosi oloa fou mai atunuu e pei o US, Saina, ma Iapani. O nei atunuu o loʻo faʻasolo atu uati taugofie e masani ona faʻamanuiaina i le mauaina o le maketi lea na nofoia e Suiselani uati mo augatupulaga. O le Swatch na sau o se fa'ailoga fou e fesoasoani ai i le fai uati a Suiselani e toe tula'i mai. O le System51 mai le Swatch o loʻo faʻaalia ai le mea sili na ausia e le kamupani i le taimi nei.

Faitau atili