4 Tautotogo/Tamafanafana 2015 Fa'asologa Mai Milan Fashion Week | Itulau 3

Anonim

Luxe Denim

prada-2015-tautotogo-taumafanafana-taavale007

Denim i luga o auala o Milan o se vaaiga na ave mai Lonetona ma Niu Ioka. Ae ui i lea, o le seti Italia na mafai ona aumaia se vili fou i luga o le ie masani ma teuteuga matagofie ma tipi faʻaonapo nei. Fa'ata'ita'i le fa'aaliga o le tautotogo a Prada mo se fa'ata'ita'iga lea na fa'aalia ai fa'ailoga o le 19 seneturi mo aso nei.

gucci-2015-tautotogo-taumafanafana-fa'aali-fa'aaliga027

Luxe Denim -Frida Gianinni na ave i luga o le fitusefulu tausaga mo Gucci's spring 2015 runway show. Sa iai fo'i se fa'afouga fou o sitaili denim e aofia ai la'ei, ofuvae ma sakete. Faʻatasi ma seevae mataʻutia ma mea faʻaoga, o le denim e le o toe faʻatatau i le naʻo le masani.

alberta-ferretti-2015-spring-summer-runway-show18

Luxe Denim -I Alberta Ferretti, o le avea ma purinisese bohemian o lona uiga o le faia foi o ofu denim ua teuteuina i ie 3D. E mafai e se tasi ona vaai faalemafaufau i se teine e nofo i le togavao ma nei tala fatu fatuga fatuga.

dolce-gabbana-2015-story-summer-runway22

Luxe Denim –Na fa'aopoopoina e le au fa'ailoga a Italia Dolce & Gabbana se fa'amaliega i lana fa'aaliga fa'a-Sipaniolo fa'a-tautotogo fa'atasi ai ma le fa'amanuina o jeans denim. Fa'apipi'i fa'atasi ma pito, toetoe lava a fa'aofuofu pito i luga, e leai se mea e ave'esea ai le fa'alelei mai le tama'ita'i D&G i lenei vaitau.

Faitau atili