5 Ruby Mulivae Mumu e Matagofie

Anonim

5 Ruby Mulivae Mumu e Matagofie

Ruby Mulivae Mumu - Masalo o seevae sili ona taʻutaʻua i le tala faʻasolopito o le fale tifaga o seevae lanu mumu na ofuina e Dorothy Gale i le "The Wizard of Oz". I aso nei, o loʻo faia e le au mamanu ni mulivae mumu ma stilettos e faʻafefe ai Dorothy. Va'ai la matou lisi e lima mulivae mumu pupula i lalo. / Ata: Ae mai le "The Wizard of Oz" (1939)

5 Ruby Mulivae Mumu e Matagofie

mulivae mumu

1. Giuseppe Zanotti Suede Pump o lo'o maua ile Bergdorf Goodman - Faia i Italia, o lenei pamu suede masani o lo'o i ai se mulivae poloka mo sina foliga toe fo'i.

2. Charlotte Olympia Suede Slingback Pump o loʻo maua i Neiman Marcus - Faʻaosoina e Marilyn Monroe, o lenei pamu maʻamu a Charlotte Olympia o se sitaili e le gata e mafai ona alu ma toetoe o soʻo se ofu.

3. Gucci High-Heel d'Orsay Crystal Pump e maua i Bergdorf Goodman - Faia i Italia, o lenei satin, tioata su'iina pamu o se toe faʻafouina faʻaonaponei o seevae lanu mumu taʻutaʻua ma se faʻamaʻi mataʻutia.

4. Kurt Geiger Lonetona Britton London Pump o lo'o maua i Nordstrom - O lenei pamu suede na faia i se sikaleti sikaleti pa'epa'e e maua ai se fa'ai'uga fa'alelei i so'o se vaega.

5. Prada Patent Pointed-Toe Pump o loʻo maua i Neiman Marcus - O le pamu masani ua tuʻuina atu se faʻafouga faʻaonapo nei ma se pateni paʻu paʻu Venise. O le tamatama'i vae fa'ai'u e fa'auma ai le mulivae.

Faitau atili