Fausiaina o se Mafutaga Malosi e Ala i Faauoga

Anonim

O Ulugali'i O lo'o fusia La'ei Pa'epa'e Teine

E iloa e tagata e manaʻomia le alofa, alofa, tuʻinanau, faʻalagolago, fesoʻotaʻiga, ma isi mea e faʻaleleia ai se mafutaga. O nisi ia o fa'avae fa'avae sili ona taua o se mafutaga.

Ae ui i lea, o tagata i mafutaga e masani ona galo pe le taulaʻi atu i nisi o faʻavae faʻavae laʻititi laʻititi pe sili atu e mafai ona faʻalolotoina sootaga ma faʻamalosia sootaga. O se tasi o na mea e tupu o le faauoga.

E pei ona fai mai le pese a Michael Bolton, "E faapefea ona avea i tatou ma tagata alolofa, pe afai e le mafai ona avea i tatou ma uo?" E ui ina ua na o se pese pese, ae o se tasi e tele lona uiga. O faauoga e taua tele i mafutaga ma e mafai ona fesoasoani moni i ulugalii e faamalosia ai sootaga latou te fefaasoaaʻi. O se tasi lea o le tele o poloka e fesoasoani e fausia ma faamalosia sootaga.

O mea e fai e uo e tatau ona e faia i lau mafutaga

Fiafia i le Kamupani a le Tasi

Ae e te lei tafao faamasani, o ai au soa? O au uo! O tagata ia na e faia mea uma mai le faʻaaluina o se aso e alu i le pa e alu i se paka faʻafiafia. Na e fiafia e tafafao ma au uo - ma atonu o loʻo e fiafia pea.

O Alex Wise, o se tagata tomai faapitoa i mafutaga mai le Loveawake dating site ua faʻamaonia mai: "E tatau ona e faauo i lau paaga ma fiafia moni e faʻaalu se aso faʻatasi e tusa lava po o le a le mea e te faia. Pe lua te o uma e fagota ona o lana tafaoga e sili ona fiafia i ai, pe lua te alu e faatau seevae ona o loʻo i ai se faʻatau, e tatau ona lua faʻaalu taimi faʻatasi ma fiafia moni i ai.

Fa'aalu Taimi Lelei ma le Taimi

E manaʻomia e uo se taimi e talanoa ai i le isi e uiga i o latou aso, o latou popolega ma soʻo se mea i o latou mafaufau. E mafai e uo ona avea ma uo lelei e ala i le taimi lelei latou te faaalu faatasi e talatalanoa ai ma faia mea e faia e uo lelei.

A aunoa ma le pipii atu i nai mea laiti ma maua i lena uiga ta'ito'atasi i le taimi e tasi, e matua faigata lava ona fa'aauau pea le faia o se faigauo ma fa'afou lau mafutaga. Ua fautua mai Aleki: “Taumafai e faaalu le itiiti ifo ma le 30 minute e talanoa ai le tasi i le isi e uiga i le auala na alu ai o oulua aso uma ma felagolagomai le tasi i le isi i tala lelei. E te ofo i le toʻatele o ulugalii e misia le fetufaaʻi o le tasi i le isi, lea e mafai ona oo atu ai i se mamao i lo la va.”

Palone Ulugali'i Aulelei

Tuuina atu se Tau'au e Fa'alagolago pe tagi ai

E tutupu aso leaga. O le mea moni, o se vaega e le maalofia o le olaga. E le afaina pe na i ai se tasi o outou na i ai se aso leaga i le galuega ona o lau paaga faigaluega na fai atu se tala faʻafefe ia te oe pe ona o lou uso o Susi o loʻo i le falemaʻi.

E tatau i ulugalii ona iai se faigauo e mafai ai ona faalagolago le tasi i le isi pe a manaʻomia. E tatau ona iloa e lau paaga o loʻo e i ai iina mo ia e talanoa i soʻo se mea o loʻo faʻalavelave ai o ia. E tusa lava pe le fia tautala o ia, e tatau lava ona ia iloa o loʻo e i ai iina e lagolagoina i latou i taimi o manaʻoga.

Feso'ota'i Fa'alaua'itele ma le Tasi

O uo moni e faigofie ona talanoa saʻo ma faamaoni le tasi i le isi. E mafai ona latou lagona le mafanafana e taʻu atu ia latou uo e uiga i soo se mea ma latou i ai foi iina e faʻalogo i se uo e manaʻo e talanoa ma i latou.

E tatau ona tutusa le auala i se mafutaga. E tatau ona e lagona e mafai ona e faʻamaonia i lau paaga e uiga i soʻo se mea ma mea uma. E tatau foi ona e lagona e pei ua oʻo i le taimi e te talanoa ai - o le a faʻalogo lau paaga ia te oe, taumafai e malamalama i mea e te tautala ai pe faʻasoa atu ia i latou, ma manatu i ou lagona poʻo manatu e taua.

I se faapuupuuga, e tatau ona mafai e oe ma lau paaga ona faʻaalia ma le faamaoni le tasi i le isi lagona, manatu, ma mafaufauga e pei lava o uo.

E Faʻafefea ona Iloa Pe iai se Faauoga i Laʻu Mafutaga?

Afai e te fia iloa pe o oulua ma lau paaga o ni uo lelei, tau lava o le tali i fesili nei.

• E mafai ona e talanoa i lau paga e uiga i soo se mea?

• Pe sei vagana ai oe e lau paaga le tagata moni lava oe?

• E te lagona le mafanafana e talanoa ma lau paaga?

• E mafai ona e faalagolago i lau paga pe ae manaomia?

• E te lagona e mafai ona e tagi pe faalagolago i luga o le tauau o lau paga pe ae manaomia?

• E te fiafia e te fa'aalu le taimi ma lau paga – tusa lava pe e te faia mea laiti?

Afai e te tali ioe ma lau paaga i nei fesili, o lona uiga o loʻo i ai sau faauoga lelei.

Ulugali'i Fafine Tama'ita'i Sauni i le Taeao

E le lava le alofa ma le naunau?

O le naunau e le faia mo se mafutaga malosi, e ui lava e aumaia ai se itu taua i le mafutaga e aofia ai le fiafia, sootaga ma e oo lava i le alofa.

Ae ui i lea, o se mafutaga malosi e manaʻomia le sili atu nai lo na o le tuʻinanau.

Faauo o lona uiga o le fefaʻasoaaʻi, fesoʻotaʻi ma le i ai i taimi uma se tasi iina mo oe. Afai e iai sau fanau faʻatasi pe na o le ola i se olaga pisi, atonu o loʻo e iloa lelei o le tuʻinanau i lau mafutaga e le o taimi uma.

I se isi itu, o faauoga o se auala e faʻaalia ai lou alofa i na taimi e le mafai ai ona e faʻaalia e ala i le tuʻinanau poʻo le alofa faʻafealofani.

Faia se Avanoa mo Faauoga

Fai mai Alex Wise: "Soʻo se mafutaga malosi e manaʻomia se paleni lelei o le alofa, tuʻinanau ma faauoga. A aunoa ma le paleni, o le a faafememeaiina la oulua mafutaga, lea e mafai ona iʻu ai i le tuʻinanau ua mou atu ae leai se isi mea e faalagolago i ai.”

Po'o, atonu e tele naua au faauoga ae le lava le alofa, lea e fa'afefe ai isi vaega o lau mafutaga.

Ina ia faaavanoa se avanoa mo se faigauo e aunoa ma le faaleagaina o isi vala o la oulua mafutaga, e tatau ona e faatulaga se taimi faapitoa mo le faauōga po o se faigauo, e tusa lava pe e tatau ona e faatulagaina le taimi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia i taimi uma le taimi o le taumafataga o se taimi mo faauoga ma talanoaina lou aso. I se isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina le taimi o loʻo e moega mo le alofa ma le alofa. Pe, atonu e te manaʻo e te mafaufau i tafaoga o se taimi mo faauoga, ma maua se tasi pe lua aso o le vaiaso mo le faʻafealofani, o lona uiga e te alu e matamata i se ata tifaga alofa pe fiafia i se taumafataga moligao i lau tamaʻi bistro e sili ona e fiafia i ai.

Po o le a lava le tulaga, e tatau ona e sailia se auala e mafai ai ona galulue faatasi lau mafutaga ma faauoga e fausia ai se sootaga malosi. Aua nei galo le uiga o se faigauo lelei ma taumafai e faatumauina se tulaga o le faigauo ma lau pele. O lau mafutaga o le a seleseleina taui o lenei tuufaatasiga malosi.

Faitau atili