Zoolander Penelope Cruz Fepuari 2016 Pu'ega ata

Anonim

Ben Stiller ma Penelope Cruz i le Vogue Fepuari 2016 faavaa. Ata: Annie Leibovitz

O le 'au o le 'Zoolander 2' na te fa'auluina le fa'aaliga o Fepuari 2016 o le Vogue US. O Ben Stiller e pei o Derek Zoolander ma Penelope Cruz na faia se ata mo Annie Leibovitz o loʻo ofuina i le Dolce & Gabbana ma le Ralph Lauren Collection. Ma o le siiina mai o uiga o Stiller i le ata tifaga muamua, e foliga uma i latou, "moni, moni, faavalevalea foliga lelei".

I totonu o le mekasini, o Ben Stiller o loʻo faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga sili Gigi Hadid, Jourdan Dunn ma Joan Smalls mo se ata i tua. Ma i le isi, na ia luelue ofuvae pa'u Roberto Cavalli i se mailei musuia faapologaina. Siaki se muaʻi vaʻai o le fana i lalo ma agai i luga i Vogue mo nisi faʻamatalaga.

Zoolander Vogue Cover

Penelope Cruz e ta'alo pu'eata mo se pu'e pa'u ma Ben Stiller. Ata: Annie Leibovitz/VOGUE

O Ben Stiller e pei o Derek Zoolander o loʻo tu ma faʻataʻitaʻiga Gigi Hadid, Jourdan Dunn ma Joan Smalls. Ata: Annie Leibovitz/VOGUE

Zoolander 2 & Faiga

O fetu o le 'Zoolander' Ben Stiller ma Owen Wilson o lo'o tutu fa'atasi ma Tilda Lindstam ma Xiao Wen Ju i le Olo o Eiffel. Ata: Valentino.

'Zoolander 2', o le fa'ai'uga sili ona fa'atalitali i le ata tifaga 2001 ua fa'ato'a pulea ai le lalolagi o tifiga. Muamua na amata ia Ben Stiller ma Owen Wilson "faʻafefe" le Valentino tautoulu-taumalulu 2015 auala faʻataʻitaʻi ma puʻeina faʻatasi ma le Eiffel Tower i Pale, e leʻi faʻaumatia le fiafia mo le taamilosaga faʻalauiloa a le tifaga. Siaki nisi ata 'Zoolander 2' i lalo.

O Ben Stiller ma Owen Wilson o lo'o savavali i le Valentino tauto-taumalulu 2015 fa'aaliga e fai ma o la tagata mai 'Zoolander'. Ata: Fa'asilisili.

Penelope Cruz e pei o Valentina i le Zoolander 2 pepa lautele

Ben Stiller ile Zoolander 2 pepa lautele

Faitau atili