1970s Fashion: Fa'afefea ona ofuina le 70s Trend

Anonim

Fa'afefea ona Fa'aofuina Fa'alava'au 1970s

O loʻo vaʻavaʻai tagata mamanu i tua i le 1970s mo musumusuga i lenei tausaga. Muamua, o se tasi lea o faiga sili ona tele mai le tautotogo 2015 ma o le taimi nei o le tautoulu 2015 faʻaaliga ua faʻaalia ai o loʻo faʻaauau pea le faʻafefe o tifiga i le 1970s. Ma o ai e mafai ona tu'ua'ia le tofo a le alamanuia? O le 70s style na taliaina le le ogatasi ma foliga fa'atalanoa a'o fa'atumauina pea lena tulaga fa'alelei. Siaki nisi 1970s musumusuga e aofia ai faiga tulaga ese e fa i lalo.

1970s Suede Trend

O se tasi o mea e faʻaalia ai le 1970s e leai se isi o suede. O ofuvae, sakete, ofu ma mea faʻaoga i totonu o le ie e mautinoa lava e te maua ai se uiga toe faʻafoʻi. Mai i New York runways i faleoloa vave e pei o Sara, suede e faʻaaogaina le tele o teuga e aofia ai le 70s trend.

O se faʻataʻitaʻiga o loʻo ofuina se ofu lanu enaena suede mai Gucci i le tautotogo-taumafanafana 2015 faʻailoga.

Fa'afefea ona La'ei le 1970s Fashion Trend

Fa'afefea ona La'ei le 1970s Fashion Trend

O se fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aofuina le pito i luga o le suede ma le sakete i le tauvaga tautotogo-taumafanafana 2015 a Zara.

O le tuufaatasia o faiga e lua o le 1970 o se ofu afifi ma suede, na faia ai e Jason Wu se foliga tama'ita'i na musuia i le sefulu tausaga. E maua ile Net-a-Porter.

Fa'atau le Va'aiga:

1970s Maxi Dress Trend

O le laʻei maxi e masani ona fesoʻotaʻi ma sitaili bohemian chic. Mai fugala'au mananaia i lomiga vao a ituaiga, na faia ai e le au mamanu ni siepi maxi fa'aosofia mai le 1970 ma ata mata'utia. Masalo e tatau ona e faʻataʻitaʻi se tasi i lenei tausaga?

Fa'afefea ona La'ei le 1970s Fashion Trend

O se fa'ata'ita'iga o lo'o ofuina se la'ei maxi umi i luga o le auala o le tautoulu o Chloe 2015. O ata musuia o le 1970s o le faʻaaliga na faʻaalia ai le matagofie o hippie.

Fa'ata'ita'iga Anna Selezneva ofuina se ofu Tularosa mo REVOLVE La'ei x Tularosa fa'asalalauga.

O Jourdan Dunn o lo'o ofuina se la'ei maxi fa'a-boemian i le Free People lookbook.

O Issa's 'Francesca' lomiina silk-georgette maxi dress e tipiina ai se foliga mata'ina ma ona lima kimono ma mea teuteu pa'u. Ofu e maua ile Net-a-Porter.

Fa'atau le Va'aiga:

Faitau atili