Fa'atalanoaga ma Curves Book Photographer Victoria Janashvili

Anonim

O le tagata pueata o Victoria Janashvili o loʻo faʻalauiloaina le eseesega o le tino i le tusi fou, Curves.

I lana galuega atoa o se tagata pueata, sa galue Victoria Janashvili ma faʻataʻitaʻiga o foliga ma lapopoa uma. Ma e ui lava o le pisinisi faʻatau oloa ua siitia atu i le taliaina o ituaiga tino eseese i nai tausaga ua tuanaʻi, na iloa pea e Janashvili o loʻo i ai le mumusu e talia ituaiga uma o lalelei. Faatasi ai ma lana tusi fou, 'Curves'-i Iulai 2015, fitusefulu fa'ata'ita'iga sa'o ma fa'aopoopo le lapopo'a na fa'alava i lalo i le le lavalava, a'o fa'aalia fo'i a latou mea lilo alofa mo le tagata lava ia. Faatasi ai ma tupe maua i luga o le Kickstarter e lolomi ai le tusi, o le poloketi e sau moni lava mai le fatu. Talu ai nei, na matou maua ai le avanoa e faʻatalanoaina ai le tagata pueata na fanau mai i Rusia e uiga i le tusi fou, o le a lona manatu i le faaupuga "plus size" ma sili atu.

Na faapefea ona e amata i ata pue?

Sa ou aʻoga i le tulafono ma le tamaoaiga i Lonetona i lena taimi ma na ou alu faʻafuaseʻi i se taumafataga faʻapitoa lea na ou feiloai ai i nisi o faʻataʻitaʻiga ma tagata puʻe taʻutaʻua. E lei umi ae ou alu ese mai le aoga e fesoasoani i tagata pueata ma malaga i le lalolagi faatasi ma i latou. O aso uma o se mea ofoofogia ma e le mafai ona ou vaʻaia aʻu lava e toe foʻi i se galuega ofisa. Mai iina, na ou siitia atu i NYC ma tatala laʻu lava potu.

E fa'afefea le avea ma se tama'ita'i pu'eata i le malae e pulea e ali'i?

Oi ua ou fiafia ua e fesili mai! E matua malie lava - E mautinoa lava ou te le pei o le tele o alii pueata matutua e masani ona ou tauva ai mo galuega, aemaise lava i le pisinisi pu'eata o lavalava/swimsuit. I le tele o mea na tutupu ma fonotaga, e matua fenumiai tagata fa'atau pe a latou feiloa'i. Na'o lo'u avea o se avanoa e galue atili ai e fa'amaonia a'u lava ma fa'aosofia e fa'aleleia o'u tomai.

Le faavaa o Curves saunia e Victoria Janashvili

O le a lau sini mai le amataga e oo i le faaiuga o le fana ile seti?

Ou te taumafai e sau i seti uma ma le loto ma le mafaufau matala. I luga o faʻasalalauga faʻapisinisi e masani lava ona i ai le matou moodboard ma se faʻamoemoega i le auala e tatau ona oʻo mai ai ata - o lona uiga o mea uma e uiga i le faʻafiafiaina o le tagata o tausia ma faʻaalia le oloa i lona tulaga sili. I luga o ata fatufatua'i o le tele o taimi ou te sau ai ma le leai o se fa'amoemoe o le i'uga. Ou te fiafia e galue ese le malosi o le faʻataʻitaʻiga ma le 'au. Mo aʻu, o fuga fatuga sili ona lelei e tupu i le leva o le po ma teʻa atu i le taimi e momoe ai - o loʻo i ai se mea e sili ona fiafia i totonu o le potu pogisa ma o le taimi lena e sili atu ai loʻu malosi foafoa.

O le a le mea na faaosofia oe e fatuina le tusi 'Curves'?

Sa ou pueina ata faʻaopoopo faʻataʻitaʻiga mo ni nai tausaga i le taimi nei ma o nisi o puʻupuʻu, ae maise o pupuni e le lavalava e faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga curvy, na faia le tele o lomitusi. E i ai taimi na tuʻu ai e tagata faʻaupuga i luga o ata e leʻi malilie i ai aʻu poʻo le faʻataʻitaʻiga - "tele e sili atu". Ou te matua talitonu o tamaitai uma e aulelei - naʻo le mataupu o le vaʻai. O le tusi la o se faigamalaga i le lalolagi o le matagofie ma sina mea itiiti i le lalolagi o faʻataʻitaʻiga foʻi. O la'u sini i le tusi o le fa'aali atu lea o tama'ita'i e matua'i 'ese'ese o lo'o uia le malaga lava e tasi - su'e lo latou ala e fa'alogoina ai le aulelei.

© Victoria Janashvili

O le tele o tagata pueata e pei o oe na faʻaogaina faʻasalalauga faʻasalalauga e lolomi tusi. Aisea e alu ai i lena ala fa'asaga i lomitusi masani? Pe e te fautuaina isi e faia faapea?

E fa'alagolago lava i mea o lo'o e taumafai e fai i lau tusi. Curves e matua le masani ma ese nai lo le tele o isi tusi i luga o le maketi e le iloa e fale lomitusi pe faʻafefea ona faʻalatalata i ai. Na ou manaʻo foʻi e pulea atoatoa mea o loʻo i totonu - ia mautinoa o loʻo tumau le feʻau e pei ona ou manaʻo ai. I le isi itu, sa matua fa'afefe - tu'u se galuega fa'apitoa fa'apenei mo le lalolagi atoa e fa'amasinoina. Ae na ou iloa afai e maua e tagata le feʻau lelei ma o le a latou fesoasoani e faʻataunuʻu, o lea ina ua iu ina matou faʻaputuina tupe sa sili atu loʻu mautinoa o se tusi e pei o Curves e matua manaʻomia ma sailia.

I nai tausaga ua tuanaʻi, ua matou vaʻaia le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo e pei o Robyn Lawley ma Ashley Graham ua malepelepe i totonu o le tulaga masani. E te malie?

E mautinoa lava! I le lima tausaga talu ai na ou mulimuli ai i le vaega faʻaopoopo o le alamanuia na ou vaʻaia ai se suiga tele i le vaʻaiga o faʻataʻitaʻiga curvier. Ma e lelei tele!

E i ai ni ata i totonu o le tusi e tulaga ese ia te oe? Aisea?

O faʻataʻitaʻiga uma ia te aʻu e faʻapitoa i totonu o le tusi ma o tala uma e taua - e ui lava o nisi tala atonu e sili atu ona faateʻia nai lo isi. Ia te aʻu o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa o Josette Ulimbarri - o lenei teine na fanau mai e aunoa ma ona lima ma vae ma o loʻo ola pea o ia i se olaga mataʻutia. Sa ia aapa mai ia te au i luga o le Facebook ma talosaga e i ai i totonu o le tusi ina ua uma ona ia faalogo e uiga i le tauvaga i se mea i tala fou. Ou te manatu o ia e ofoofogia lona lototele ma le ofoofogia atoa!

© Victoria Janashvili

O le a le mea e te faʻamoemoe e ave e tagata mai le tusi?

Ou te faʻamoemoe o le a vaʻavaʻai tagata ia i latou lava ma tagata o loʻo siomia ai i latou ma le tele o le alofa, taliaina ma le talisapaia.

O le a sou manatu i le faaupuga faaopoopo tele? O nai tagata ua amata faʻasalalauga latou te mananaʻo e "tuu le faʻaopoopo". O le a sou manatu i lena mea?

E manaia tele le tu'u o le fa'aopoopo e pei ona ta'ua ai. Ae na o le tautala i le taimi nei e sili atu ona faigofie le valaʻau o se ituaiga o faʻataʻitaʻiga saʻo pe faʻaopoopo. E tele naua mea e fai i le auala e vaevaeina ai laupapa i ofisa faʻataʻitaʻi.

O le a le isi mea pe a uma le tusi?

Oi ou te faʻamoemoe mo se tafaoga sili ona lelei ma umi muamua! ?

Faitau atili