Project Runway Season 13 Premiere Recap

Anonim

Faamasino Nina Garcia, Zac Posen ma Heidi Klum. Fa'amasino au fuafuaga ma au filifiliga i lou olaga. Ata: Olaga

O fa'aaliga sili ona fiafia i ai tagata uma e uiga i fa'ata'ita'iga ua toe fo'i mai—o le Project Runway (duh)! E to'atele tagata fa'ata'ita'i (cough Fashion Star), ae o le Project Runway na mafai ona fa'atumauina manuia i le sefulutolu o le taamilosaga. I le vaega muamua o le vaitau sefulutolu premiere na matou feiloai ai i le sefuluvalu tagata mamanu fou na'o le tolu o tipi i le taimi lava lena (auala faigata). Ou te fai atu, na matua manino lava po o ai o le a tipi ona latou te leʻi mauaina se "ulu tautala" e taʻua foi o lena faatalanoaga faapolofesa e faasaga i se papaʻe papaʻe. Masalo ua na o lo'u matau, ae o le a lava.

Sei o tatou talanoa e uiga i nisi o mamanu na tulaga ese ia te au. Le tagata Siamani faufau Fäde ona o lana sitaili e matua mataga ae e mafai ona e iloa e moni ma faʻaoga. Ona iai lea o Sandhya ma ana mamanu felanulanuaʻi ma teuteu. O le a le pepelo, sa ou manatu o le a tipi o ia. Ou te manatu e lelei ona manatu ae o loʻo manaʻomia pea se faʻalelei. Ona i ai lea o Angela sa matua popole lava. Na taʻu atu e faamasino ia te ia e "ki luga le leo". Lea, na ou ioe i ai. E mafai ona e taʻu atu o loʻo i ai sana galuega lelei na faia ae e fai si faigofie mo se faʻaaliga faʻapenei.

Ona fa'ailoa mai lea o le a toe fo'i mai se sui tauva e fa'atatau i se palota i se palota i luga o le initaneti. Pe na'o a'u ea, ae ou te manatu e le mana'omia e le Project Runway ni sui tauva? E mautinoa lava ou te manatu sa i ai ni tagata mamanu ua vave faʻaumatia ae pe tatau ona latou maua se avanoa lona lua? Ae ui i lea, o filifiliga sa i le va o Kent (ua lauiloa i le i ai o se uiga ruude i le Vaitau 12) Alexander Pope (ua lauiloa i le mumu o lona lauulu ma le fusu ma Kent i le Season 12) ma Amanda (ua lauiloa mo le ... manaia? Fa'amalie atu.). Na’o la’u tala, matou te le mana’omia ni tagata tauva toe fo’i mai, pau lava lena. Na faʻaalia iʻuga ma manumalo ai Amanda i le palota i luga ole laiga. Ou te manatu o le a sili atu ona manaia le vaʻai ia Kent ae o Amanda o se mamanu mautu.

Project Runway Season 13 Premiere Recap 23918_7

Na o uma le sefululima tagata mamanu i le potu faigaluega ma na faʻaalia ai latou te le faʻatau mo ie i le MOOD (gasp!) pe o i se faleoloa o mea taʻavale e maua ai mea e le masani ai (double gasp!). Nai lo lena, sa tuuina atu ia i latou ni ie ua uma ona fuafuaina e mafai ona fesuiai. O le manatu o le luʻitau o le mamanuina o se ofu mo le tautotogo 2015 ma a latou lava faʻalelei. O le a le pepelo, o nisi o na ie e mataga. Ou te faʻamoemoe na faia e le au fai Project Runway lena mea ma le faʻamoemoe ona o le mea moni sa sauā (i laʻu vaai). O lenei tausaga ua matou iloa ai o le a saunia e Aldo le puipui faʻaoga mo le au mamanu.

E le'i tele ni mea na tutupu i lea taimi se'i vagana ai le mea moni o Korina o lo'o manino le fa'atonuina o le teine leaga i lenei vaitau. O ia ma Mitchell sa talanoa valea e uiga i galuega a isi tagata mamanu. E mata, o Mitchell o se tasi e talanoa? I le taimi foi lea, na faasoa atu ai e Sandhya sa ia faia se faaipoipoga ua faatulagaina ma lafoaia lena mea moni e pei o se mea noa. “Oi ioe…E iai la’u faaipoipoga ua uma ona fai ma o lo’u toalua e manaia tele ma lagolago.” E pei o le a?!

E tiga lenei mea. Fa'amasino asiasi Julie Bowen ma Nina Garcia, Zac Posen ma Heidi Klum. Ata: Olaga

Ae ui i lea, agai i le gaioiga o le auala. O le faʻamasino faʻapitoa o Julie Bowen mai le "Modern Family" na faʻamalieina le vevesi i ni tausuaga a se ulugalii. E tatau ona ou fai atu, o ia o se faamasino malolo lelei. E masani lava, e lelei tele pe le tele ni tala ae na tautala moni lava Julie i lona mafaufau. Sei o tatou toe iloilo ofu, a ea? E mafai ona e vaʻai i foliga uma iinei.

Alesana - E le leaga tele ae le o se ofu manumalo, o le lomitusi e feteʻenaʻi tele i oʻu mata ma o le foliga o se ituaiga masani.

Amanda - O na ofuvae sa matua lelei ona fai ma fetaui lelei, ae e le o se ofu faʻaalia.

Angela - O le ofu na iai ni manatu lelei ae e leʻi saʻo le faʻatinoina e pei ona faʻaalia e le ofuvae na faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga ae taʻe. Na ta'ua e Nina avanoa i luga o le ofuvae "sluts" i lo'u ata. Ae manino lava, o lenei teine e iai ni manatu lelei naʻo lona manaʻomia e faʻatino ai.

Carrie - O la'u vaaiga sili lea i le po. O le sitaili o le A-plus ma e foliga mai e mafai ona faia i se faʻaaliga moni o le auala. O ai na iloa e mafai e se tasi e uiga i le uliuli ma le paʻu ona faia se mea ... i le taimi nei?

Char – Sa ou fiafia i fua faatatau ma lanu ma lolomi tuufaatasiga. I le aotelega, o se ofu malosi, e mautinoa lava i luga.

Emeli - E leʻi lelei tele lenei mea. E foliga mai o se tasi na ona togi i luga o se ofu. E sili pe a na o le tasi lava le ie.

Fade - Lelei tele, ma e ala i le tilotilo i le mamanu e te le faʻamoemoeina se foliga aulelei ae mautinoa o se tasi o aʻu filifiliga pito i luga.

Hernan - O se ofu masani masani. E mautinoa lava e saogalemu tele mo le auala.

Jefferson - O na pupuu, e pei ona fai mai Nina Garcia, "WTF". Ou te le talitonu o le a fai mai Nina WTF, ae na ia faia. E foliga mai o se suti taele e le lelei ona fai i lo'u manatu.

Kini – Fa'avae. E foliga mai e mafai ona e mauaina lenei mea i Ross poʻo Marshalls. Ae o se vaaiga saogalemu.

Korina – Na foliga lelei, se'i vagana ua i ai ni fa'afitauli i le pito. O le mamanu na faʻapipiʻiina i totonu. Oi, lo'u.

Kristina – Matagofie tele, ta'aloga matagofie. O loʻo i luga o faʻataʻitaʻiga ae e leʻi faʻafiafiaina aʻu.

Mitchell – Ou te ioe i faamasino sa matua “tamaiti”. Afai e te alu e fai se pito i luga ma pupuu e sili ona e liliu ese. Ae na te lei faia.

Samantha - O se foliga malosi foi lea. E ui lava, ou te lagona e mafai ona faʻaaogaina se lanu. Ou te 'ino'ino pe a fa'aaoga e tagata mamanu meauli uma i luga o le auala. Leai se teuteuga, e oo lava i se pop lanu?

Sandhya - Ou te leʻi fiafia i ai, faʻanoanoa. O aʻu uma mo le fatufatuaʻi, ae pei ona ou fai atu muamua o ana mamanu e leai se faʻaleleia atili. Talosia ia vave ona ia faamaonia mai ia te au le sese.

Sean – O se ofu manaia. Ae aisea na i ai se tafatolu i luga o le faʻataʻitaʻiga? O loʻo i ai faʻafitauli a nei tagata faʻataʻitaʻi i la latou faʻataʻitaʻiga.

O Ai na Manumalo

VAAIGA MANALO: Sandhya ma lana faʻataʻitaʻiga i luga o le auala. Ata: Olaga

Sandhya ma lona ofu mata'utia. Ou te le ioe i le faaiuga ae o le a faia e faamasino le mea latou te mananaʻo ai ma ou te tauto i nisi taimi latou te filifilia ni tagata manumalo ina ia mafai ai e tagata matamata ona pei, "O le a?"

O Ai na Ave'esea

VAAIGA FA'AVAE: Jefferson ma lana fa'ata'ita'iga i luga o le auala. Ata: Olaga

Jefferson ma lona pito i luga ma le pupuu. O se foliga leaga, ae o Mitchell's (o loʻo i le pito i lalo) na fai si leaga i loʻu manatu. Ina ia toe faaupuina le tala a Zac Posen e uiga ia Mitchell, ou te le toe fia vaai i lena mea. Ae ua saunoa le au faamasino PR.

O lea, o le a sou manatu i le vaega muamua? O le fea mamanu Poloketi Runway e sili ona leaga foliga, sili ona lelei? Fa'amatalaga i lalo!

Faitau atili