Hilary Duff Ufiufi Cosmopolitan & Tatala E uiga i Teteaga

Anonim

Hilary Duff fanua le Aperila 2015 faavaa o Cosmopolitan. Na te ofuina se pito i luga o le pa'u pa'u ma se pu'upu'u denim sexy.

O le tamaitai fai pese o Hilary Duff o le Aperila 2015 faʻasalalau fetu o Cosmopolitan. O le lanu enaena e foliga sexy i se peleue paʻu tipi ma ofuvae denim pupuu. Na pueina e Eric Ray Davidson, Hilary foliga sauni mo le tautotogo ma nei foliga matagofie. Mo lana faatalanoaga, na ia tatalaina e uiga i lana teteʻa talu ai nei, musika ma Aaron Carter.

O Hilary Duff e foliga aulelei i le fale ma talanoa i Brooklyn ma ELLE

Na talanoa Hilary e uiga i le teteʻa talu ai nei ma Mike Comrie i lana faatalanoaga.

I le talanoa ai e uiga i lana faaipoipoga ma le teteʻa ma Mike Comrie, na ia fai mai ai, “Sa ma alofa tele ma Mike ina ua ma feiloai. Sa ma mananao uma lava e faaipoipo. Sa ou faigaluega talu mai le 11 po o le 12 o ou tausaga, o lea o le faia o lena filifiliga a o laʻitiiti sa foliga saʻo mo aʻu. Masalo e leai, ae sa matou faaaluina le tele o lo matou taimi faatasi ma le fiafia tele. E leʻi lava lelei le nonofo faatasi, ae sa i ai pea le tele o le alofa na aofia ai. Sa na o se seti lemu o i matou e le o tutusa ma le sa matou masani ai. Ou te laki mo le tagata o ia ma aʻu ma le auala na matou filifili ai e taulimaina lenei mea.

Na saunoa foi le tamaitai fai pese ia Aaron Carter o loo taʻua o ia i luga o faasalalauga lautele. Sa masani ona tafao faamasani le toalua.

Ata: Cosmopolitan/Eric Ray Davidson

Faitau atili