Fa'ata'ita'iga Fa'aopoopo Laise E Iloa | Fa'ata'ita'iga Fa'asili Lapopoa Ta'uta'ua

Anonim

Su'e fa'ata'ita'iga fa'aopoopo fa'aopoopo pito i luga

Fa'ata'ita'iga Fa'asili Sili - I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, ua matou vaʻaia ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo lapoʻa ua luluina le tulaga quo i le lalolagi faʻataʻitaʻiga. Pe o'o mai i le fa'aulufaleina o mekasini pito i luga e pei o Vogue Italia pe fa'aalia i fa'asalalauga mo igoa tetele e pei ole H&M; o nei lapo'a lapo'a fa'ateteleina o lo'o talepeina le fa'ailoga ma fa'ata'atia le ala mo teine i le lumana'i. Va'ai la matou lisi o fa'ata'ita'iga e sefulu o lo'o i lalo e aofia ai Ashley Graham, Tess Holliday ma isi aulelei pupuu.

Lisi Fa'aa'oa'oga Fa'aopoopo

Robyn Lawley

10 Fa'ata'ita'iga Fa'aopoopo Lapo'a Suia Fa'ailoga

O le fa'ata'ita'iga a Ausetalia o Robyn Lawley na fa'aalia i luga o le ta'uta'ua Vogue Italia fa'alava, ma sa avea fo'i ma foliga fa'aopoopo muamua mo Ralph Lauren. Mulimuli ane na ia faʻalauiloaina se blog meaai e taʻua, Robyn Lawley Eats. Na avea o ia ma uluai lalelei curvy na aliali mai foi i Vogue Ausetalia. O Robyn o le a mulimuli ane avea ma fetu e avea ma faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo muamua e faʻailoga i itulau o Taʻaloga Faʻataʻitaʻiga: Faʻamatalaga Swimsuit i le 2015.

Kate Dillon

Kate Dillon. Ata: Ford Models

I le 1990's, na avea Kate Dillon ma faʻailoga o se tasi o nai faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo. O le faʻataʻitaʻiga Amerika na faʻamalieina itulau o American Vogue, Elle US, Glamour ma Vogue Paris. Mo fa'asalalauga fa'asalalauga, na tula'i mai Kate fa'ailoga tetele e pei o Gucci, L'Oreal Cosmetics ma Jean Paul Gaultier. I lona olaga patino, e fiafia le faʻataʻitaʻiga e faʻamalosi i le savaliga, yoga ma le tietie uila.

Tara Lynn

Tara Lynn. Ata: ELLE Sepania/Xavi Gordo

O le fa'ata'ita'iga a Amerika na fanau mai o Tara Lynn na fa'aigoaina le ta'uta'ua Vogue Italia Iuni 2011 faavaa. O le faʻataʻitaʻiga brunette na faʻaalia i faʻasalalauga mo faʻailoga e pei ole H&M, Forever 21, Lane Bryant ma Lucky Brand. Na faʻaalia foi Tara i tala faʻasalalau mo mekasini faʻavaomalo maualuga e pei o Elle Spain ma Elle France.

Tess Holliday. Ata: Simply Bekini

I le lapopoa 22, na laa ai Tess Holliday i le malamalama ina ua uma ona ufiufi People Magazine i le 2015. O le lomiga na faʻaalia ai le ulutala: The World's First Size 22 Supermodel! I le avea ai ma se lagolago o le lelei o le tino, ua matua leo tele Tess e uiga i le toe maua o le upu "gaʻo". O le mumu mumu na faʻaalia i faʻasalalauga mo faʻailoga e pei o Torrid, H&M ma ModCloth.

Ashley Graham

Ashley Graham mo Marina Rinaldi Spring/Summer 2012 Campaign

O le isi ata Amerika na sau mai Nebraska, Ashley Graham na maua muamua i le 19 o ona tausaga. Na faia e Ashley ulutala e ala i le faʻaalia i totonu o se faʻasalalauga faʻasaina o lavalava mo Lane Bryant na faʻapea e faʻafefe tele mo le televise. I le 2016, na avea le brunette ma faʻataʻitaʻiga muamua faʻaopoopo-tele e faʻailoga i luga o le faavaa o le Sports Illustrated's Swimsuit Issue. Na fesoasoani lenei mea i le faʻaleleia o lana matata, ma mulimuli ane faʻaalia i luga o faavaa o Vogue US, Cosmopolitan, Vogue UK ma ELLE Canada.

Faitau atili