Gisele Bundchen, Kate Upton i luga ole Forbes Lisi Sili o Tagata Ta'uta'ua

Anonim

Gisele Bundchen I tua o Vaaiga i Vivara faʻaupuga

Forbes Ta'uta'ua Sili ona Malosi -O le lisi faʻaletausaga o Forbes Magazine's Most Powerful Celebrities ua faʻasalalau ma tolu faʻataʻitaʻiga pito i luga na faia i luga o le lisi. Gisele Bundchen tulaga maualuga mai le tolu faʻataʻitaʻiga o loʻo sau i le tulaga 56, e tusa ai ma le Fashion Times. O le lalelei Pasila na faia le tele o le fiafia ona o lona fiafia i le tele o tauvaga o le tautoulu e pei o Balenciaga, Emilio Pucci ma Isabel Marant i le faaopoopo atu i le faia o se faʻaaliga i sauniga faaiu o le Ipu a le Lalolagi.

Mert Alas ma Kate Moss

Le fa'ata'ita'iga lona lua i le lisi, Kate Moss , tuʻuina 91. E ui lava o Moss o le faʻataʻitaʻiga sili ona tuai i luga o le lisi, ae o loʻo faʻaauau pea ona tumau i le manaʻoga e pei ona faʻamaonia e le numera o faʻasalalauga i lalo o lona fusi e aofia ai Rimmel London, Kerastase ma ELEVENPARIS e taʻu ai ni nai. E le'i leva atu fo'i na i'uvaleina o ia mo se mitiafu na faia e le fa'ailoga o Christopher Lee Sauvé lea na fa'aalia ai lana fa'amatalaga ta'uta'ua "E leai se mea e tofo e pei o le pa'u."

Kate Upton. Ata: Instagram

O le fa'ata'amilosaga o le lisi ile numera 94 ole Kate Upton o le i le 22 o ona tausaga o se tasi o tagata sili ona lauiloa i luga o le lisi. Talu ai nei na faia ai e Upton lana fa'ata'ita'iga muamua i le "The Other Woman," ma sa fa'aalia i se fa'asalalauga mo Bobbi Brown ma talu ai nei na faia ai se pu'upu'u ausa ma le duo pu'e ata o Mert & Marcus.

Mafaufau po o ai na pito i luga le lisi o tagata lauiloa sili ona malolosi? O le tulaga pito i luga e maua e le tagata lauiloa o Beyoncé ona sosoo ai lea ma le NBA star LeBron James, fau Dr. Dre, Oprah Winfrey ma Ellen DeGeneres. Va'ai le lisi atoa ile Forbes.

Faitau atili