Fa'aa'oa'oga Vala'au Fa'ailoga Su'ega Ta'ele mo le Fa'a-Photofi Lona Tino

Anonim

(Lualuga) Ata na siiina e le igoa aau. (Lafo) Ata muamua. Ata: Instagram

Ina ua uma ona fai se puega i lalo o le sami ma le tagata pueata Pip Summerville, sa faateia le tamaitai faataitai a Ausetalia o Meaghan Kausman i le mauaina o le igoa o ofu aau o loo faaalia—Fella—na tuu i luga se ata “ua matua suia” i la latou itulau Instagram. E pei ona e vaʻaia manino, o le tino o Kausman ua faʻataʻitaʻia e foliga mai e tele laʻititi laʻititi.

Tali Meghan ile Photoshopped Picture

E tusa ai ma le tala a Iesepela, na ave e le faʻataʻitaʻiga i lana Instagram e tusi ai mea nei, "Na latou matua suia loʻu tino, faʻamaʻi ese loʻu manava ma oʻu vae i se taumafaiga e pusa aʻu i le aganuu masani o le matagofie. O luga o le latou faʻamatalaga, o loʻo i lalo le faʻamatalaga moni. O loʻu tino o le lapopoa 8, ae le o le lapopoa 4. O loʻu tino lena! Ou te musu e tu i tafatafa ma faʻatagaina soʻo se kamupani poʻo se tagata e faʻaauau le talitonuga e faapea 'sili atu le manifinifi'. E aulelei uma fafine, ma e eseese foʻi foliga ma lapopoʻa! E valea lenei pisinisi!!!! E LE LELEI le suia o le tino o se fafine ina ia foliga manifinifi. E FAI!”

O le isi ata e le'i suia mai le ata. Ata: Meghan's Instagram

I le pito i luga, o le ata o loʻo fesiligia e leʻo mo se faʻasalalauga poʻo se galuega totogi. Na ofo fua e Fella le ofu aau ae e lei fanaina faapitoa mo le ituaiga. Talu mai lena taimi, na auina atu e Fella se faatoesega ma aveese le ata na teuteuina mai lana itulau Instagram. I se faʻatusatusaga, o nisi faʻailoga e pei o Billabong ma aerie Lingerie na faʻaalia 100% ata e leʻi toe faʻaaogaina i faʻasalalauga lata mai.

Faitau atili