O Emma Stone ma lana Stylist Ose mo le Hollywood Reporter

Anonim

O Emma Stone ma lana tusitala o Petra Flannery na tula'i mo le lomiga faaletausaga a le Hollywood Reporter's Stylists.

O le tamaitai fai pese o Emma Stone ma lana tusitala, Petra Flannery, o loʻo faʻaalia i le lomiga faaletausaga a le Hollywood Reporter Power Stylists. O le to'alua na fai mo Austin Hargrave a'o ofuina uma la'ei Lanvin ma seevae na saunia e Christian Louboutin. Petra, o ia foʻi e faʻapena Amy Adams, na faʻatulagaina numera tasi i le faʻavasegaga malosi o le mekasini o le 25 stylists. E tautala sitaili a Ema, ma faapea mai, “Ua aoaoina a’u e Petra e uiga i uiga lelei ma le manaia pe a e su’iina sina mea itiiti, ma e tatau ona ou ofuina ofu tane i le tele o taimi.”

Na faaopoopo i ai Petra, "E aoga ia te oe. O Katharine Hepburn, Diane Keaton musumusuga. Ma o ai e mafai ona faʻagaloina le foliga a Emma's 2015 Golden Globes i le mea na ia ofuina ai se suti osooso Lanvin ma se pusa tioata ma se nofoaafi. O le va'aiga na amata ai se fa'ata'ita'iga o ofu tane i Hollywood mo tama'ita'i. "Matou te leʻi faʻatulagaina e avea ma masani," o le tala lea a Petra.

E fai e Ema ma Petra ofu mai Lanvin ma seevae na saunia e Christian Louboutin.

Fai mai Emma Stone, na una'ia o ia e Petra e amata ona ofuina ni sitaili fa'aosofia o tane, e pei o foliga o ofuvae Golden Globes.

Faitau atili