Natalie Portman Diorskin Fa'asalalauga Fa'afuafua Fa'aleagaga 2016

Anonim

Natalie Portman fetu i le 2016 DiorSkin Forever Makeup campaign

O le tamaitai fai pese o Natalie Portman ua toe foʻi mai mo se faʻasalalauga fou mai Falani faʻailoga ma mea teuteu faʻailoga Dior. O le 34-tausaga le matua o loʻo faʻaalia i le Diorskin Forever makeup campaign mo se ata mataʻina moni na pueina e Tim Walker. Fa'atulaga e fa'aalia i le ata i sisifo 'Jane Got a Gun', o Natalie o le ata tonu lea o le aulelei fa'aonaponei o lo'o ofuina se laugutu iila ma fulufulu mata atoa. Saili se vave i tua o vaaiga vitio mai le fana i lalo o loʻo faʻaalia ai Natalie.

E tasi le mea e mafai ona tatou ave uma mai le Diorskin Forever campaign ma ata mataʻina o Natalie o le taua o le tausia lelei o le paʻu ma le faʻatulagaina o se faiga masani teuga. A'o teu fa'afaigaluega i le lelei o le tausiga o le pa'u o le fa'avae lea o le va'aiga ma le lagona o lo tatou lelei, o le isi fa'avae o se fa'avae maualuga e fa'ailoa ai so'o se atugaluga o le pa'u atonu tatou te feagai.

O lau la'asaga e soso'o ai o le su'eina lea o foliga teuteu fa'apitoa e fa'atutusa ai le lalelei atoatoa. O nisi tagata e filifili mo le faʻalauteleina o fulufulu, aʻo isi e lagona e pau lava le mea latou te manaʻomia o se laugutu mumu malosi.

I le mea mulimuli, ae e te le'i savali i fafo o le faitoto'a, ia mautinoa e te fa'aopoopo i au pa'i mulimuli. E mafai ona avea lenei mea ma se fusuaga pe lua o Jadore, ae mo isi, atonu o se mama faʻamatalaga poʻo se pea taimane. O le ki i le va'ai fa'alelei o le i ai o se masani e te fa'alelei ma e mafai ona fa'atino vave. O lea e va'ai ma lagona lou lelei!

Natalie Portman DiorSkin Forver Makeup Campaign

I tua o vaaiga ata:

Natalie Portman i tua atu o vaaiga ile DiorSkin Makeup campaign

Natalie Portman i tua atu o vaaiga ile DiorSkin Makeup campaign

Natalie Portman i tua atu o vaaiga ile DiorSkin Makeup campaign

Faʻaaliga: Natalie Portman mo Dior

Natalie Portman mo le 'Miss Dior La Vie en Rose' fa'asalalauga manogi i le 2013.

O se amepasa faʻailoga mo Dior talu mai le 2010, Natalie Portman na faʻaalia i le tele o faʻasalalauga mo mea manogi ma laina teuteu i le gasologa o tausaga. Ae o le tamaitai fai pese atonu e sili ona lauiloa o foliga o le Miss Dior laina manogi.

Na tula'i Natalie Portman mo le fa'asalalauga o le manogi o Miss Dior i le 2012

Natalie Portman i le Dior Magazine Spring 2016 faavaa

Natalie Portman i le Miss Dior 2014 Fa'asalalauga Fa'alauga

DiorSkin Forever Make Up Products

Diorskin Forever and Ever Control Loose Powder

Peter Philips, Dior Makeup's creative and image director, ua ia faia se faiga masani e tolu-laasaga mo foliga lelei atoatoa e aofia ai le Diorskin Forever Fluid Foundation, Diorskin Forever and Ever Wear ma le Diorskin Loose Powder.

Diorskin Forever and Ever Wear

Diorskin Forever Fluid Foundation

Faitau atili