Ruth Negga & Joel Edgerton Vogue Magazine Novema 2016 Pu'ega ata

Anonim

Joel Edgerton ma Ruth Negga fetu i le Vogue Magazine. Ata: Vogue/Mario Testino

O le lomiga o Novema 2016 o le Vogue Magazine o loʻo faʻaalia ai faiga faʻafefe. O lo'o fa'asalalau e le fa'asalalauga fa'atauga a tagata fai ata tifaga Ruta Neka ma Ioelu Edgerton mai le ata tifaga o loʻo lumanaʻi 'Loving'. Na pueina e Mario Testino , E ofuina e Ruta foliga miti mai le aoina o le tautoulu. Fa'atonu faiga Camilla Nickerson filifilia mamanu a Gucci, Marc Jacobs, Erdem ma isi mea mo le tamaitai Etiopia-Irish e ofuina.

ICYMI: O Emma Stone na faʻaalia le Old Hollywood Glamor i le Vogue's Novema lomiga

I le ata, o Ruta ma Ioelu e taaalo i se ulugalii i le 1950 i Virginia o loo tauivi mo le la aia tatau e faaipoipo ai. I le talanoa ai e uiga i lona sootaga ma lana amio o Mildred, na faaalia ai e Ruta, “E sili ona taua le fanua ma le fale ma le nuu. A o ou taalo ia te ia, sa ou taumafai e vaai faalemafaufau e le mafai ona ou toe alu i le fale ona o lē na ou faaipoipo i ai. Atonu na maligi ai le toto ola mai ia te ia. A o ou laʻitiiti i Aialani, e leʻi toʻatele tagata uli. Sa ou matua pei lava o le mea lanu enaena ese, manaia ma aulelei. Ou te lei oo i le faailogalanu iina. O le taimi muamua na ou faia ai i Lonetona. O le taimi lena na e iloa ai ua e uliuli. O se ituaiga o le siiina o le veli.”

Ruth Negga & Joel Edgerton - Vogue Magazine - Novema 2016

O lo'o tu i tafatafa o se solofanua pa'epa'e, o Ruth Negga o lo'o tu i se ofu mafanafana ma se sakete Gucci. Ata: Vogue/Mario Testino

O le fefa'asoaa'i o se fusi ma lana paaga, o Ruth Negga o lo'o ofuina se ofu maxi lolomi Erdem. Ata: Vogue/Mario Testino

Ata tifaga ‘Alofa’

Fa'atonu e Jeff Nichols , 'Loving' e ta'alo i fale tifaga i le aso 3 o Novema i le US. O le ata tifaga o loʻo faʻamatalaina ai le tala moni o se ulugalii vaʻavaʻai, Mildred ma Richard Loving. I vaitausaga o le 1950, na faasalaina ai le ulugalii i le falepuipui ona o le faaipoipo. Ioelu Edgerton ta’u atu ia Vogue e uiga i le fe’au a le ata, “A robin’s a robin, a sparrow is a sparrow.. O le faaluaina lea o le matagofie o le ata. Ose vaitau fa'ailoga lanu, ae o lo'o siuleo tele fo'i i aso nei.”

O ata tifaga alofa ma Joel Edgerton ma Ruth Negga

Faitau atili