Elle Fanning Ufiufi Mekasini FASHION, Fai mai e Fiafia i le Eseese

Anonim

elle-fanning-fashion-cover

Elle mo FASHION –Fetu “Maleficent”. Elle Fanning fa'alelei le fa'avaa o le taumafanafana o FASHION Magazine, e foliga matagofie i se ofu teuteu a Claes Iversen. I le 16-tausaga le matua, o loʻo taʻua o ia o se tasi e matamata i se faʻasalalauga mo Miu Miu ma galulue faʻatasi ma Angelina Jolie. O Elle o loʻo tuʻuina atu ia Mark Williams ma Sara Kirahawa i le lomiga fou faʻatasi ai ma le styling a Zeina Esmail.

I lona le fiafia i le tutusa, ma le manatuaina o lana matafaioi i Phoebe i Wonderland o se tagata ola ma Tourette Syndrome:

“O ai e fia tutusa? E matua le manaia. O se tasi o laina ou te fiafia i ai e uiga i le le avea ma se tasi o 'masani masani.' E tatau ona e maua le eseesega i le lalolagi pe o le a avea i matou ma clones. O le a leaga tele lena mea—aemaise lava i teuga!”

I luga o lana Maleficent costar, Angelina Jolie:

“A savali o ia i totonu o le potu, e matauina e tagata uma lona i ai. E matua malosi lava o ia. Sa ou popole e feiloai ia te ia i le taimi muamua, ae ina ua uma ona ma fusi, sa ou manuia.”

elle-fanning-faiga

I luga o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i ata tifaga i aso nei:

“O lo’o tele lava ata tifaga e fa’alagolago ai tama’ita’i i le tama. Matou te le manaʻomia i taimi uma se fiafia alofa. E mafai ona tatou tutu i tatou lava. E tele naua ata tifaga e na o tama, fai a latou lava mea, o lea ou te le iloa pe aisea e le mafai ai foi ona maua lena mea.

Ata / upusii fa'aaloaloga a FASHION Magazine

Faitau atili